Αυτά κάνουν οι συμμορίτες όταν έχεις πολλούς ακολούθους :  Κατέβασαν τον λογαριασμό του Γιαννακόπουλου στο Instagram

Μαζικές διαγραφές λογαριασμών αντιφρονούντων στα social media.

Σε κίνδυνο βρίσκεται η Δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς «φιμώνονται» όλες οι φωνές αντιφρονούντων, ακόμα και εάν πρόκειται για μεγαλοεπιχειρηματίες όπως ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Εδώ και λίγες ώρες ο λογαριασμός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν εμφανίζεται στο Instagram, με τον ίδιο να δημιουργεί έναν νέο λογαριασμό. Σε βίντεο που ανέβασε στον νέο του λογαριασμό ο Δ.Γιαννακόπουλος τονίζει πως του έκλεισαν τον λογαριασμό εξαιτίας των απόψεων του για τα εμβόλια.

Να τονίσουμε πως από τους μεγάλους επιχειρηματίες της χώρας ο Δ.Γιαννακόπουος ήταν η μόνη αντιπολιτευόμενη φωνή και ήταν ιδιαιτέρως ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ πριν από λίγες ημέρες το Instagram είχε «κλειδώσει» τον λογαριασμό του, καθώς δεν μπορούσε κάποιος να κάνει tag τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ.

----

"H Δημοκρατία σε διωγμό: Κατέβασαν ακόμα και τον λογαριασμό του Δ.Γιαννακόπουλου στο Instagram" γράφουν στο pronews, την δημοκρατία που την είδαν ? οι ίδιοι βάζουν και την υποκρισία κάποιου Ηλιόπουλου του Συριζα: «H κυβέρνηση αφήνει ανοχύρωτο το ΕΣΥ απέναντι στον κορωνοϊό» οι ίδιοι οι αναρχο-συμμορήτες δεν ειναι κυβέρνηση μαζί με την ΝΔ? η μήπως η νεα δημοκρατία κυνήγησε κάμια αριστερή εγκληματική οργάνωση τύπου antifa?? αριστερό-κομμουνιστες που υπάγονται και καθοδηγούνται απο την γνωστή φυλή , έκαναν επίθεση συκοφαντίας στην σελιδα απο το 2016, και στην συνεχεία δίνουν εντολες για μηδαμινή απήχηση (και οχι μονο) σε facebook google,αριστερό-κομμουνιστες οχι μονο ελέγχουν facebook google Instagram αλλα παρακολουθούν ακόμη και προσωπικά μηνύματα σε facebook gmail παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα , και οχι νεοδημοκράτες η αλλιως οι χρήσιμοι ηλίθιοι των συμμοριτών.

Ο φερόμενος εισαγγελέας στην Ελλάδα πρέπει να συλληφθεί ο ίδιος και να εξεταστεί κατα πόσο δεν ειναι ο ίδιος μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης δεδομένου ότι ενεργεί ΜΟΝΟ κατόπιν παραγγελιάς τους ενώ οι ίδιοι παραβιάζουν σωρεία νόμων τους, και να υποβληθεί σε υγειονομικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ειναι από την φυλη τους και τους καλύπτει, η κομμουνιστικό μορφώμα και συνεπώς ειναι ακατάλληλος για την θέση του εισαγγελέα.

Aπό το 2016 συκοφαντούν όσους λένε την αλήθεια και στην συνεχεία αφού πήραν τον έλεγχο σε facebook google το 2017 κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες , από εξαφάνιση στην αναζήτηση Google έως μηδαμινή απήχηση στο facebook,όσες σελίδες λένε τα παραμυθία τους και ανήκουν σε τύπου νεοέλληνες δεν ενοχλούνται ...

Αυτά κάνουν οι συμμορίτες όταν έχει πολλούς ακολούθους κάποιος, και δεν πιάνει το κόλπο της συκοφαντίας η δεν γίνεται να εφαρμοστεί όπως στην περίπτωση του Γιαννακόπουλου, τι θα πουν ότι ειναι φάσιστας? άφου ίδιος λέει για φασίστες αντι για κομμουνιστές (!) παρ' όλ' αυτά του κατεβάζουν πρόφιλ ακριβώς επειδή έχει πολλούς ακολούθους, αυτό τους ενοχλεί οπως έχει διαπιστωθεί ήδη από το 2016 , οι μάζες πρέπει να ακολουθούν δικούς τους φωστήρες και δούρειους ίππους ως πατριώτες, το να βλέπεις όλα αυτά τοσο καιρό και μετά να βλέπεις ότι οι ίδιοι θελουν να σώσουν δήθεν το κόσμο με μπολιάσματα δεν ειναι και ότι καλύτερο , το χειρότερο βεβαία ειναι να βλεπεις ορδές ηλίθιων να υποστηρίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους οι οποίες έχουν και δωρεάν προώθηση στο Facebook που ελέγχουν ίδιοι, και να έχουν κάνει δεδομένα τα μαρξιστικά ψέμματα στα πάντα, να ζουν και να σκέφτονται οπως θελουν οι συμμορητες ...

Έδώ προκύπτουν δυο ερωτήματα : γιατί πρέπει να λυπάσαι όλους αυτούς που διαβαζουν lifo Μηχανή του Χρόνου πρώτο θέμα κτλ κτλ αφού οι ίδιοι υποστηρίζουν τους συμμορίτες και το κακό και εκτός ίντερνετ?....o Γιαννακόπουλος και όλοι αυτοί που παπαγαλίζουν λέξεις και φράσεις των συμμοριτών τύπου φασίστες, έχουν κάνει ένα τρομερό λάθος: νομίζουν πως 5-6 ελληνόφωνοι με 50-100 άναρχο-συμμορίτες τους κάνουν κουμάντο παντού και όλοι οι άλλοι ειναι αθώες περιστέρες και θύματα τους , ενώ μεγαλη μερίδα του πληθυσμού έχει πάρει το μέρος τους και θα παλέψει υπέρ τους είτε απο άγνοια είτε γιατι και ιδιοι ειναι μοχθηροί και σπορά του κάκου στην Γη, τουτέστιν δεν ειναι αθώοι μεγαλη μερίδα πληθυσμού , μεταξύ άλλων οποιοδήποτε διαβάζει έγκυρες πήγες συμμοριτών ( που μάλιστα πήραν και φανερά χιλιάδες ευρώ με την Λίστα Πέτσα ) και διασπείρει έστω ενα ψέμα από αυτούς ειναι ένοχος και έχει πάρει το δρόμο του κακού αν δεν ηταν εξ αρχής, και αν ρωτήσεις 1000 απο δαύτους όλα τα ξέρουν και άπλα παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους έχουν μάθει ακομα και αν στερούνται στοιχειώδους λογικής , ακριβώς ότι κάνει ένας παπαγάλος δηλαδή ίδια νοημοσύνη έχουν, και κανένας δεν λέει δεν ξέρω ...

2:Μήπως ειναι καλύτερα να γίνουν όλοι σαν αυτούς που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι και παρασύρουν και τους υπόλοιπους στο στόμα του φιδιού ώστε να έρθει η ώρα του reset στο πλανήτη? όταν δηλαδή δεν θα υπάρχουν άνθρωποι πλέον αλλα μονο goim και συμμορίτες της γνωστής φυλής? μονο έτσι θα γίνει μια νεα αρχή χωρίς την σπορά του κακού στην Γη ώστε να ξανα γεννηθούμε σε ένα πολύ καλύτερο κόσμο εμείς οι άνθρωποι (τα ανώτερα πνεύματα ) αυτοί ειναι εισβολείς και επαναστάτες στην Γη που δεν τους ανήκει,αλλα εδώ πάμε σε αλλα για λίγους με ανώτερο πνευματικό επίπεδο, οι υπόλοιποι ακούν άπλα για επαναστάτες, και δεν έχουν καταλάβει ούτε το 5% από αυτο που γίνεται στο πλανήτη εδώ και χρόνια, και έχεις και κάτι αυτο-αποκαλούμενους ερευνητές που δεν έχουν βρει τίποτα από μονοί τους, και έγιναν δήθεν σούπερ "ερευνητές" γράφοντας βιβλία με το να κάνουν μεταφράσεις τι λένε άλλοι στο εξωτερικό, και να ανακατεύουν πράγματα που ούτε μπορούν να καταλάβουν ανάμεικτα με τον χριστιανισμό, και να το παίζουν και δήθεν κατα του συστήματος και να βάζουν προπαγάνδες από το ίδιο το σύστημα ,με το ίντερνετ φάνηκε εδώ και χρόνια τι ρόλο παίζουν κάποιοι, και ο νοών νοείτω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications