Κάνουν εμβολιαστικά κέντρα και τα Πανεπιστήμια! μετα τις εκκλησιές

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα απέραντο εμβολιαστικό κέντρο, καθώς η κυβέρνηση συμμορήτων τα τελευταία 24ωρα ανακοινώνει διαρκώς μετατροπές διαφόρων χώρων σε εμβολιαστικά κέντρα.

Χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε πως από Κυριακή θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε Εκκλησίες και σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε πως θα μπουν εμβολιαστικά κέντρα σε όλα τα Πανεπιστήμια σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας.

Όπως είπε, τις επόμενες εβδομάδες ή τέλος Σεπτεμβρίου, έχει ήδη δρομολογηθεί η εγκατάσταση μονάδων εμβολιασμού στις σχολές, ενώ το εμβόλιο είναι μοναδικό δώρο της επιστήμης και απηύθυνε νέο κάλεσμα για μαζικούς εμβολιασμούς.

Το ερώτημα είναι τι θα ακολουθήσει μετά... Που αλλού θα φτιάξουν εμβολιαστικό κέντρο; Το πρόβλημα της χώρας είναι πως δεν είχε εμβολιαστικά κέντρα; Έτσι θα αυξήσουν τα ποσοστά; Κάνοντας όλη τη χώρα ένα απέραντο εμβολιαστικό κέντρο;

Παράλληλα η υπουργός Παιδείας, ευχαρίστησε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα κάνοντας λόγο για μια δύσκολη χρονιά, όπου η Ελλάδα τα κατάφερε ενώ άλλες χώρες «δεν έκαναν καν εξετάσεις».

Οι φετινές Πανελλήνιες διεξήχθησαν ομαλά και φέτος υπήρξαν μεγάλες καινοτομίες, καθώς για πρώτη φορά οι υποψήφιοι μάθαιναν τα αποτελέσματά τουs μέσω SMS.Χαρακτήρισε ως μεταρρυθμίσεις με οφέλη για όλους την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) και το παράλληλο μηχανογραφικό, καθώς όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

«Οι φοιτητές δεν εγκλωβίζονται πια στις σχολές» ανέφερε και τόνισε πως πια οι σπουδές έχουν αντίκρισμα και δεν υπάρχουν φαινόμενα να μπαίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψήφιοι που έγραψαν 1,2,3 και 4 στα 20. Σύμφωνα με την ίδια ένα παιδί που μπαίνει σε σχολή με πολύ μικρή βαθμολογία δεν θα αποφοιτήσει ποτέ «μην κοροϊδευόμαστε» ενώ το 30% των φοιτητών δεν αποφοιτά ποτέ.

«Έχουμε τον χαμηλότερο ρυθμό αποφοίτησης σε όλη την ΕΕ» επεσήμανε η υπ. Παιδείας.
«Οι νέοι έχουν προοπτική, διέξοδο και θα αποκατασταθούν επαγγελματικά» υπογράμμισε ενώ πρόσθεσε πως πέρα από τα οφέλη για παιδιά και οικογένειες κέρδος έχουν και τα πανεπιστήμια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications