Λίμνη Ευβοίας:Kαμένα σπίτια και αυτοκίνητα,  δεν έχει παραιτηθεί κανένας αναίσθητος  υπάλληλος ελληνόφωνων (vid)

Έχει παρατηθεί ότι πολλοί δεν σκέφτονται με βάση την λογική αλλα με βάση αυτά που του έχουν μάθει, ο άλλος λέει έχουμε τα ίδια δικαιώματα όλοι,και δεν καταλαβαίνει ότι χρησιμοποιηθούν εναντίον του κατώτερες μοχθηρές φυλές με το να τους δίνουν εξουσία και εκτέλουν εντολες ελληνόφωνων (πέραν του γεγονότος ότι πάνε την κοινωνία στο πάτο άπλα με το υπάρχουν μέσα σε αυτή) , το ίδιο έκαναν εδώ και 2000 χρόνια αρχή γενόμενης βάζοντας Μογγόλους να κάνουν εισβολές στην Ευρώπη,ένα μπάχαλο επικρατεί στα μυαλά των περισσότερων, έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν ανθρώπους μοχθηρά αγρίμια που απουσιάζουν ολα αυτα που διαχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αφού όλοι έχουν γίνει υλιστές , και ύστερα απορούν γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο..

Ο άλλος λέει σε μια άλλη χώρα θα είχαν παραιτηθεί αρκετοί από τύψεις και μονο, σωστά σε μια άλλη χώρα που θα ηταν άνθρωποι , στο Έλλαδισταν επικρατούν παντού κτηνώδες βάρβαροι μετά την Τουρκοκρατία και θεωρούνται μάλιστα όλοι απόγονοι αρχαίων δηλαδή απόγονοι ευγενούς γένους άκουσον άκουσον, αυτά γίνονται όταν ζεις μαζί με αγρίμια απο μικρο τους συνηθίζεις και νομίζεις ότι έτσι ειναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι :

Δύσκολη νύχτα περιμένει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στην Εύβοια!

Χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στο evima.gr, ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης είπε τα ακόλουθα: «Μιλάμε για ολοκαύτωμα στην περιοχή. Η φωτιά αυτή τη στιγμή καίει ασταμάτητα και τα μέτωπα είναι τρία. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό Χρόνια, το άλλο στο Μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. Η καταστροφή είναι τεράστια καθώς καίγεται ένα υπέροχο δάσος, ενώ κάηκαν επιχειρήσεις, σπίτια και αυτοκίνητα. Η καταγραφή όταν γίνει θα είναι τραγική. Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη, διότι η φωτιά δεν σταματά».

Σύμφωνα, εξάλλου, με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στο lamiareport.gr, η φωτιά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, ενώ έφτασε και μέχρι τη θάλασσα, όπου έχουν καεί σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Οι φλόγες «εισέβαλαν» μέσα στους παραλιακούς οικισμούς Χρόνια και Σηπιάδα, οι οποίοι, ευτυχώς, νωρίτερα είχαν εκκενωθεί, όπως και πολλά άλλα χωριά, με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, έχουν εκκενωθεί τα χωριά και οι οικισμοί Χρόνια, Σηπιάδα (ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς), Ρετσινόλακκος, Καλαμούδι, Παλιοχώρι και Δαμιά. Θυμίζουμε πως η φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης από την περιοχή της Δάφνης και γρήγορα επεκτάθηκε στα διπλανά χωριά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications