Η ιστορία της διάσημης φωτογραφίας  “Ο εξωγήινος στο Ilkli Moore”   και η λεπτομέρεια που δεν έχει προσέξει κανένας

Το πιο διάσημο περιστατικό με UFO στη Μεγάλη Βρετανία θεωρείται στο Randlesham Forest , ακολουθούμενο από το περιστατικό στην περιοχή Ilkley Moore , το οποίο αναφέρουμε παρακάτω.

Ένας συνταξιούχος Βρετανός αστυνομικός ονόματι Φίλιπ Σπένσερ δεν φανταζόταν ότι ένα ωραίο πρωινό θα συναντούσε μια εξωγήινη οντότητα και θα την απαθανάτιζε με την φωτογραφική μηχανή του.

Συνέβη την 1η Δεκεμβρίου του 1987. Νωρίς το πρωί, ο Σπένσερ έφυγε από το σπίτι του αποχαιρετώντας τη γυναίκα και τα παιδιά του για να συναντήσει τον πεθερό του στην άλλη άκρη του Ilkley Moore .

Το Ilkley Moore είναι ένα ορεινό καταφύγιο και άγρια ζωή στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, με μονοπάτια πεζοπορίας. Τα κύρια αξιοθέατά του είναι ογκόλιθοι διακοσμημένοι με περίτεχνα σκαλίσματα που χρονολογούνται από την Εποχή του Χαλκού, και είναι επίσης διάσημο για τους θρύλους περίεργων πλασμάτων που περιφέρονται στα σκοτεινά, και μυστηριώδη φώτα που διαπερνούν την ομίχλη.

Η περιοχή βρίσκεται μόλις 21 μίλια από τη Βρετανική Αεροπορική Βάση Menwith, και σε έναν λόφο έχουν εντοπιστεί UFO αρκετές φορές. Ήταν ακόμη σκοτάδι και ο Σπένσερ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο με την γραφική ερημιά. Είχε μια φωτογραφική μηχανή μαζί του, καθώς ήλπιζε να τραβήξει φωτογραφίες τοπικών τοπίων στο δρόμο.

Όταν ο Σπένσερ πέρασε με το αυτοκίνητο του από ένα μέρος που ονομάζεται White Wells, παρατήρησε ξαφνικά ένα παράξενο πλάσμα στο πλάι του μονοπατιού με πολύ μακριά χέρια που σχεδόν έφτασαν στο έδαφος. Το πλάσμα του θύμισε την «μαϊμού με κάλτσες» - ένα δημοφιλές βελούδινο παιχνίδι εκεινη την εποχή στην Αγγλία .

Ο Σπένσερ σταμάτησε και κοίταξε προς την κατεύθυνση αυτού του πλάσματος, το πλάσμα κούνησε το χέρι του, σαν να χαιρετούσε τον Σπένσερ. Άρπαξε τη φωτογραφική του μηχανή και κατάφερε να βγάλει μόνο μία φωτογραφία χωρίς εστίαση πριν εξαφανιστεί η περίεργη «μαϊμού».

Σύμφωνα με αυτόν το πλάσμα είχε μεγάλα μαύρα μάτια, μυτερά αυτιά και περίεργα μακριά χέρια. Περιέγραψε επίσης τα κοντά πόδια του, τα οποία είχαν μόνο δύο δάχτυλα και έμοιαζαν με διχαλωτή οπλή ( σας θυμίζει κάτι? αν οχι έτσι αναπαριστούν σε πίνακες τα ποδιά δαιμόνων). Αυτό που συνέβη στη συνέχεια συγκλόνισε ακόμη περισσότερο τον Βρετανό.

Ξανά μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε προς την κατεύθυνση όπου είχε σταθεί το πλάσμα,γιατί ήθελε να το δει καλύτερα.Άλλα δεν το βρήκε, είδε πώς ένα θολωτό αντικείμενο πέταξε από τους βάλτους εκεί κοντά και εξαφανίστηκε στον σκοτεινό ουρανό. Ο Σπένσερ μπερδεύτηκε γιατί δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο, δεν είχε ιδέα για τα UFO και άλλα παραφυσικά φαινόμενα.

Συνέχισε το δρόμο του και όταν έφτασε στο χωριό για να δει τον πεθερό του, διαπίστωσε ότι είχε «χάσει» κάπου δύο ώρες. Έφτασε περίπου στις 10 το πρωί και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, θα έπρεπε να ήταν εκεί στις 8 το πρωί, για το που βρισκόταν δύο ώρες, ο Σπένσερ δεν είχε ιδέα (συνηθισμένο σε τέτοια περιστατικά ).

Στην αρχή, πίστευε ότι είχε άπλα φανταστεί ένα πλάσμα στον βάλτο. Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να εμφανίσει τη φωτογραφία που είχε τραβήξει, και είδε το ίδιο το πλάσμα.Αν και κακής ποιότητας φωτογραφία φαινόταν το περίγραμμά του.

Αργότερα, αυτή η εικόνα ελέγχθηκε επανειλημμένα από διάφορους ειδικούς και δεν βρήκαν σημάδια επεξεργασίας, αναγνωρίζοντας την εικόνα ως γνήσια.

Ο εμπειρογνώμονας UFO Wharfedale Nigel Mortimer επανεξέτασε τη φωτογραφία το 1998: "Περίμενα να κάνω αυτήν την ανάλυση για πολλά χρόνια. Προσπαθήσαμε επίσης με άλλους ανθρώπους να δούμε προσεκτικά τα στοιχεία. Και δεν είναι μόνο αυτή η φωτογραφία - υπάρχουν αναφορές περίεργων φαινομένων στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια . Την περασμένη εβδομάδα μίλησα με μερικούς Αμερικανούς και μου είπαν ότι θεωρούν ότι η υπόθεση Ilkley είναι δευτερεύουσα μετά την υπόθεση Roswell στις Ηνωμένες Πολιτείες ως απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων ", είπε ο Mortimer.

Μετά το περιστατικό, ο Σπένσερ άρχισε να βλέπει περίεργα όνειρα στα οποία είδε τον έναστρο ουρανό. Στη συνέχεια αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε να του είχε συμβεί στον χαμένο χρόνο και ερευνητές τον συμβούλεψαν να υποβληθεί σε συνεδρία οπισθοδρομικής ύπνωσης.

Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης, ο Σπένσερ «θυμήθηκε» ότι αφού φωτογράφησε αυτό το πλάσμα, δεν εξαφανίστηκε, αλλά στην πραγματικότητα πήγε πολύ κοντά του:

"Βλέπω κάτι, μπορώ να πω ότι είναι πράσινο. Κινείται προς το μέρος μου. Ω! Δεν μπορώ έχω παγώσει! και αλλα πλάσματα έρχονται προς το μέρος μου. Και ακόμα δεν μπορώ να κινηθώ ... είμαι παράλυτος και όλα έχουν γίνει ασαφή. Και τώρα ... επιπλέω στον αέρα ... Θέλω να κατέβω! Και αυτά τα πράσινα πλάσματα περπατούν μπροστά μου, και δεν μου αρέσει ... Ακόμα δεν μπορώ να κουνηθώ. Βλέπω αυτό το πράσινο πλάσμα μπροστά μου. Θεέ μου, θέλω να κατέβω. Υπάρχει ένα μεγάλο ασημένιο σκάφος σε σχήμα πιάτου και υπάρχει μια πόρτα, και δεν θέλω να μπω εκεί! Τώρα όλα έχουν σκοτεινιάσει ... ".

Αποδεικνύεται ότι αυτά τα πλάσματα απήγαγαν τον Σπένσερ και τον μετέφεραν στο σκάφος τους. Στη συνέχεια, ο Σπένσερ θυμήθηκε ότι εξετάστηκε μέσα στο σκάφος και αυτά τα πράσινα πλάσματα του έδειξαν εικόνες κάτι σαν ταινία για την καταστροφή που θα συμβεί στη Γη εάν οι άνθρωποι δεν σταματήσουν την αύξηση του πληθυσμού και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Μετά από αυτό, τον πήγαν πίσω, σβήνοντας τις αναμνήσεις του για το περιστατικό.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Φίλιπ Σπένσερ δεν κέρδισε καμία φήμη ή χρήματα για αυτή την ιστορία και τη φωτογραφία, και είναι ένας από τους λίγους απαχθέντες που έχουν προσκομίσει στοιχεία που υποστηρίζουν την απαγωγή του απο εξωγήινους.

Η λεπτομέρεια που δεν έχει προσέξει κανένας: Η καταστροφή που θα συμβεί στη Γη εάν οι άνθρωποι δεν σταματήσουν την αύξηση του πληθυσμού και τη ρύπανση του περιβάλλοντος ξανα και ξανα το ίδιο όπως σε αλλες απαγωγές, οι μοχθηροί εξωγήινοι μη ανθρωπινής μορφής κατηγορούν τους ανθρώπους και κόπτονται για την Γη και το περιβάλλον λες και ειναι σπίτι τους , ενώ οι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής (οι αρχαίοι θεοί από όπου έχει καταγωγή το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ) πότε δεν είπαν κάτι τέτοιο ...

Ακριβώς το ίδιο λενε οι συγγενείς αυτών των μοχθηρών εξωγήινων στην Γη ενώ οι ίδιοι καταστρέφουν τον πλανήτη (!) και κάνουν αύξηση του πληθυσμού με ορδές λαθρο που γενοβολανε ακόμα και όταν δεν έχουν φάνε,γιατί για αυτούς καλυτερα να έχεις 100 εκατομμύρια goim πάρα 1 εκατομμύριο μη goim, και έτσι μειώνεται η πιθανότητα κάποια μη goim να μην πάει να κάνει παιδιά με goim, και μετα οι ίδιοι λένε για μείωση του πληθυσμού,αφού προηγούμενους έχουν κάνει ένας αχταρμά με διαφορετικές φυλές να ειναι ανάμεικτες ώστε να μην ενωθούν πότε και αυτοι να κανουν party στην Γη, αφού ειναι οι μονοί ίδιας φυλής εξωγήινης προέλευσης απο αυτούς τους μοχθηρούς εξωγήινους, και αλληλοϋποστηρίζονται..

Γελοίες θεωρίες συνωμοσίας θα πουν οι έξυπνοι! ενώ με το να του λένε ήδη απο τα σχολεία ότι όλοι ειναι απο την Αφρική ενώ ειναι διαφορετικές φυλές και από μαϊμούδες ενώ ουδεμιά σχέση εχει το γονιδίωμα δεν ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας (!)επίσης οι μαϊμούδες εδώ και 2000 χρόνια μαϊμούδες παρέμειναν δεν έγιναν άνθρωποι , η παράνοια της παράνοιας αλλα τωρα είδαν κάποιοι με την πανούκλα τους την παράνοια όταν ήδη έχουν κανει δεδομένα πράγματα που δεν έχουν λογική (τουλάχιστον ανθρωπινή λογική γιατι τα goim δεν έχουν λογική ), την ίδια ώρα βεβαία βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας αρχαία κείμενα που λενε οτι το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ήρθε στην Γη απο άλλου μέχρι και ταινίες σταμάτησαν (Anunnaki), και μετα ήρθαν μοχθηρές εξωγήινες φυλές μη ανθρωπίνου γένους με θανάσιμο μίσος στο γνήσιο ανθρωπινό γένος και και έφτιαξαν και αυτές "ανθρώπινες" (που λέει ο λόγος ανθρώπινες), φυλές στην Γη, και πως αυτή ειναι η βασική αίτια για τα δεινά την ανθρωπότητας εδώ και 2000 χρόνια το θανάσιμο μίσος στο γνήσιο ανθρωπινό γένος εκ μερους φύλων που προέρχονται από τα ερπετά (μια κατηγορία άκρως μοχθηρών Ερπετοειδών εξωγήινων ) που μπορουν να περιγράφουν ως αυτο που ξέρετε απο θρησκείες ως σατανάδες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications