Καταγγελία- «βόμβα» για Βαρυμπόμπη: «Είδα άνδρες ντυμένους αστυνομικούς να βάζουν φωτιά»!

Αντιμέτωπη με μια ασύμμετρη απειλή είναι ολόκληρη η Ελλάδα, με δεκάδες πύρινα μέτωπα να βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πολλαπλές εστίες που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία δημιουργούν εύλογα ερωτήματα, με τους κατοίκους τόσο στην Αττική, όσο και στην Εύβοια, την Ηλεία και τη Μεσσηνία να μιλούν σαφώς για εμπρησμό.

Κάτοικος της Βαρυμπόμπης επικοινώνησε με το Newsbomb.gr και προχώρησε σε μια καταγγελία που δεν προκαλεί έκπληξη στους έχοντες αντίληψη τι γίνεται (τα λέγαμε και χθες), πρέπει να είσαι ψεκασμένος για να νομίζεις ότι οι εκρήξεις στο πουθενά, και ταυτόχρονα πολλές φωτιές στο ίδιο σημείο αλλα και δε διαφορετικές περιοχές ειναι τυχαίες.

Όπως είπε, το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε να σώσει ορισμένα αντικείμενα από το καμένο της σπίτι, είδε δύο άτομα να μπαίνουν σε διπλανό κτήμα και να βγαίνουν με γρήγορες κινήσεις.

Βγαίνοντας ο θείος της να δει τι γίνεται, αντίκρισε τρεις άνδρες με στολή αστυνομικού να κινούνται στην περιοχή. Ρωτώντας τους, τι συμβαίνει και γιατί βρέθηκαν μέσα στο κτήμα, εκείνοι υποστήριξαν ότι πήγαν να ελέγξουν μία αναζωπύρωση που μόλις είχε ξεσπάσει. «Γύρισε το κεφάλι να δει τι γίνεται και ξαφνικά η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις», είπε.

Όταν ζήτησε ο ίδιος από τους δύο άνδρες που έφεραν στολές αστυνομικών να πάρουν κλάρες και να βοηθήσουν στην κατάσβεση, εκείνοι φέρονται να του έριξαν κάποιο χημικό, από το οποίο λιποθύμησε. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, οι 3 άνδρες είχαν εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι εκείνη τη ώρα δεν έπνεαν άνεμοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την αναζωπύρωση της φωτιάς. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, η πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη είχε πάρει ξανά ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν γνωρίζει κανείς αν τα άτομα που φέρονται να δήλωναν αστυνομικοί ήταν πραγματικοί ή «μαϊμού».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications