Ανάρτηση πυραγού: Η κλιματική κρίση φταίει και είστε άσχετοι  μετά την πανδημία γίνατε αναλυτές πυρκαγιών(!)

Τους λόγους για τους οποίους πλέον ξεσπούν τόσες πολλές φωτιές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, εξηγεί μέσω ανάρτησής του στο Facebook Πυραγός στην εταιρεία πυροσβεστικο σωμα (!) καταρχήν οι μονοί που δεν πρέπει να μιλάνε ειναι αυτοί διότι έχουν όφελος να λένε τα παραμύθια τους και λόγω της θέσης τους και για να καλύψουν τους συμμορίτες...

Και επικαλείται και την NASA ως αξιόπιστη πηγή (!) μεταξύ των πολλών που λέει ειναι :

ΔΕΝ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΟΦΩΡ…… Πάμε και σε αυτό : Γνωρίζετε μήπως ή έχετε ακούσει κάπου για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ που δημιουργείται από την ίδια την πυρκαγιά και πόσο αυξάνονται τα μποφόρ και οι στροβιλισμοί του αέρα; ΜΠΑ!!!!
Καινούργια δικαιολογία ειναι αυτό? .

Μας κουράσατε να έχετε άποψη για όλα , μετά την επιδημιολογία , τώρα γίνατε και αναλυτές πυρκαγιών . ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΥΡΑΓΟ!

Οι άσχετοι έχουν άποψη το άποψη δηλώνει άγνοια, το να πιάνουν φωτιές ταυτόχρονα δεν ειναι άποψη ειναι γεγονός, έδω έχουμε την περίπτωση κάποιου που τον έβαλαν να βάλει αυτή την ανάρτηση δημοσιά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια , την ώρα που καίγονται τα παντα αυτός κοιτάει πως να κάνει προπαγάνδα αντί να τον στείλουν να πάει να σβήσει καμιά φωτιά, και αμέσως έπιασαν δουλειά ο στρατός των συμμοριτών και οι νέο-δημοκράτες 18 χιλιάδες κοινοποιήσεις ..

Ποιοι κάνουν κοινοποίηση με δόλο κάτι που έγραψε κάποιος στο προφίλ του για να καλύψει την πυροσβεστική την Νέα Δημοκρατία και τους συμμορίτες? φυσικά αυτοί που έχουν όφελος , και ορδές σχολιάζουν υπέρ ότι γίνεται σε σελίδες συμμοριτών ώστε οι μάζες να νομίζουν ότι ειναι άσχετοι, και λένε ε αφού τόσοι λένε υπέρ σωστά θα τα λέει, και ακολουθούν και διάφορες έγκυρες πήγες τους και σελίδες δούρειοι ίπποι ψευδό-πατριωτικές...

Ξέχασε να εξηγήσει πως ακριβώς ανάβει φωτιές η δήθεν "κλιματική κρίση" κατι καλύτερο έχει να πει έκτος απο μασονικές ηλιθιότητες για γκοιμ ? σαν την μασονική φράση "θεωρίες συνωμοσίας" καταλαβαίνεις αυτά που δεν καταλαβαίνουν η ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι πολλοί, και τα λες? ειναι θεωρίες συνωμοσίας,το ότι με λέξεις και φράσεις ελέγχουν τα μυαλά εκατομμυρίων ακόμα και πως να σκέφτονται το έχει καταλαβαίνει κανένας η και αυτό ειναι θεωρίες συνωμοσίας? έχει σκεφτεί κανένας πότε γιατί έβγαλαν την λέξη ρατσιστής κάπου το 40 και γιατί? προφανώς και όχι ακριβώς αυτό πληρώνουν οι μάζες σήμερα ...Το χάος ήρθε πρώτα στα μυαλά τους και μετά στην ζωή τους το 60%-70% του πληθυσμού λειτουργεί όπως τα ζώα εντελώς μηχανικά σε όλη του την ζωή, το πρόβλημα ειναι το υπόλοιπο κομμάτι του πληθυσμού για τους συμμορίτες που έχει παραμείνει λογικό ον, και συνεχεία στρέφουν τους κατώτερους κατα του ανώτερων με λέξεις και φράσεις ταμπέλες, και γίνεται ένας υποβιβασμός της ανθρωπότητας σε ζωώδες επίπεδο εδώ και 100 χρόνια με καθε τρόπο οχι μονο με αιμομιξίες .

Ξέχασε να διαγράψει σχόλια του τύπου : Το 2007 υπήρχε άτομο που γνωρίζω μέσα στο γραφείο του Πολύδωρα όταν εκείνος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη και είδε με τα μάτια του πάνω στο γραφείο τις "συστοιχίες" στρατιωτικών φωτοβολίδων με συνδεσμολογία που είχε περισυλλέξει ο στρατός και η αστυνομία από τα καμένα δάση της Ηλείας.

Όλα αυτά όπως πολλά αλλα δείχνουν το ίδιο πράγμα εδώ και πολλά χρόνια : Ανάμεσα σας η και μαζί σας υπάρχουν "άνθρωποι" που υποστηρίζουν το ψέμα την άπατη και το κακό, χωρίς ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας ... Γερμανία 1935 vril society: O Γιαχβέ τους έδωσε εντολή να μετατρέψουν σε κόλαση αυτόν τον πλανήτη, που σημαίνει ότι ακομα δεν έχετε δει τίποτα, τώρα άπλα σας ρίχνουν σε ζωώδες επίπεδο και διασκεδάζουν μαζί σας ώστε μετα να είστε ακόμη πιο εύκολα θύματα τους, όσο πέφτει το επίπεδο τόσο χειρότερα θα κάνουν , αλλα μην ανησυχείτε αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και προπαγάνδα των "κακών" !

Μήπως έχετε ακούσει (μαζί και αυτός ο τύπος) για σατανικές τελετές που κάνουν αυτοί που του έμαθαν το "κλιματική κρίση" ? ΜΠΑ!!!! "θεωρίες συνωμοσίας" και αυτό, πολλοί δεν ειστε αρκετά καλοί άνθρωποι ώστε να δείτε το αντίθετο του κάλου δηλαδή το κακό, τουτέστιν ακόμη και η ανάρτηση που έκανε αυτός περιεχέι το μοχθηρό και το κακό διότι έγινε με δόλο εκ του πονήρου, για να ρίξει στάχτη στα μάτια επειδή κάποιοι έλεγαν ύβρεις για τον Καραγκιόζη που έχουν για πρωθυπουργό, ότι δεν υπήρχαν πυροσβεστικά κτλ κτλ, ακριβώς το ίδιο ισχύει για αυτούς που γράφουν υπέρ του και κανουν κοινοποίηση την προπαγάνδα του! η συγκομιδή ψυχών (η ζωική ενεργεία ) έχει αρχίσει και πολλοι δεν θα γυρίσουν στην έδρα τους μόλις εγκαταλείψουν το σώμα τους (πεθάνουν ), επειδή έχουν πάρει το μέρος του κακού, υποστηρίζοντας αυτό που ξερετε ως δαίμονες, έγιναν και αυτοι δαίμονες χωρίς να το ξέρουν...

Πριν ενα δυο χρόνια κάποια ηταν σε ομάδα συμμοριτών χωρίς να το ξέρει νομίζοντας οτι ειναι σε ομάδα υπέρ της αληθείας, και επειδή έλεγαν όλοι τα ίδια γύρο της αφού ηταν συμμορίτες, νόμιζε οτι ειναι απλοί άνθρωποι, έλεγε και αυτή τα ίδια, ώσπου οι συμμορίτες στράφηκαν ως ύαινες κατα ενός άτομο ενοχλητικού για αυτούς και χλεύαζαν και ειρωνευόντουσαν δημοσιά και τον διαπόμπευαν κλασικές δαιμονικές τακτικές , τότε άρχισε να ξυπνάει η μαντάμ οτι κατι δεν πάει καλά, και λέει τι κάνετε ρε σε αυτή την ομάδα? αυτό ειναι ανθρωποφαγία δεν συμμετέχω σε αυτο και φεύγω απο την ομάδα σας ....Ηθικό δίδαγμα: αυτό γίνεται καθε μέρα παντού όμως, ορδές υποστηρίζουν τον ίδιο τον σατανά οπως ξέρετε το κακό απο θρησκείες χωρίς να το ξέρουν, οι μοχθηροί δαίμονες παρασύρουν στο δρόμο του κακού τους πάντες , και για όσους αναρωτηθούν τι ομάδα ηταν αυτή μαντέψτε που εμφανίζονται ορδές δήθεν ως άσχετοι σε ποια σέλιδα, σε άυτους ανήκει η ομάδα facebook με την ανωθεν περιπτωση ... UPDATE :Η "κλιματική κρίση" στέλνει άναρχο-κομμουνιστες να πάνε και να βάζουν μεγενθυτικούς Φακούς πάνω απο ξερά χόρτα ώστε να πιάσουν φωτιά με τον ήλιο? έδω η απόδειξη .Η "κλιματική κρίση" έπισης κλείνει και τηλεφωνά ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications