Γιαννακόπουλος«Δεν πίστευα ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα »  και οι κόκκινες κάρτες στον Γιαννακόπουλο

Την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για απαγορεύσεις σε ανεμβολίαστους.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα. Πίστευα ότι ήταν τρόπος να εκφοβίσετε να εκβιάσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Είσαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, όχι των μισών. Θα γελάσουμε τώρα, νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα...» τονίζει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.

«Πως δουλεύει η χειραγώγηση:
Φόβος: Κάνε αυτό αλλιώς κάτι κακό θα συμβεί
Κολακεία: Κάνε αυτό και θα είσαι καλός άνθρωπος
Δωροδοκία: Κάνε αυτό και εγώ θα κάνω κάτι για σένα
Βία: Κάνε αυτό αλλιώς...
Σύντομα
Οι άνθρωποι θα σας ανατρέψουν», αναφέρει στην πρώτη του δημοσίευση.

Κόκκινη κάρτα εδώ στον Γιαννακόπουλο:
«Δεν πίστευα ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα - Νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα...» μαρξιστικά ειναι Γιαννακόπουλε εκτός και είσαι κομμουνιστής δηλαδή υπηρέτης τους τοτε ναι μπόρει να έχεις θέμα με τους "φασίστες" ....Έργα και Ημέραι νεοελλήνων!!! ακόμη και αυτός λέει αυτήν την ηλιθιότητα έχοντας άγνοια όπως φαίνεται από αληθινή ιστορία ....Πως κατηγορούν όλοι κάποιους που από τότε έβλεπαν τι θα γίνει αν πάρουν την εξουσία οι συμμορίτες? αμφίβολο ειναι αν όλοι αυτοί που παπαγαλίζουν αυτή την λέξη ταμπέλα ξέρουν ότι προέρχεται απο Ιταλούς εθνικιστές του Μουσολίνι και αντί-κομμουνιστες και κοντα στην μάσονια πισω απο αυυτους, δηλαδή κατηγορούν ως κακούς τους πατριώτες και ειναι υπέρ κομμουνιστών! πως τα περνάτε με τον κομμουνισμό λοιπόν τώρα με επικάλυψη δημοκρατίας ??

Δέυτερη κόκκινη κάρτα στον Γιαννακόπουλο:
«Δημοκρατία: "Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από το λαό, ασκείται από το λαό και εξυπηρετεί τα συμφέρονται του λαού. Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών (στην άμεση δημοκρατία, στις εκλογές ή στα δημοψηφίσματα) ή κάποιων αντιπροσώπων τους (στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία)», μα και οι συμμορίτες μέσα από λαό ειναι, η Δημοκρατία σας έφαγε όλους και να δίνεται ίσα δικαιώματα σε μισάνθρωπους και ιδού τα αποτελέσματα .. Αυτό έχει σχέση με την τρίτη κόκκινη κάρτα, άλλα και με την λέξη "ρατσιστής" που έβγαλαν ...ουδείς γνωριζει φαίνεται οτι η δημοκρατία επιβληθεί απο αυτούς και στην αρχαία πόλη κράτος της Αθηνάς και εκφύλισε τα πάντα , αλλα και πρόσφατα σε όλη την Ευρώπη μεσώ κομμουνισμού τους, δεν κάνει καν εντύπωση σε κανέναν ότι τον κομμουνισμό τους (τζιχαντιστές Ευρώπης ) τον έλεγαν "δημοκρατικός στρατός", όπως έλεγε και ένας εξ αυτών σε μασονική σελιδα facebook : το αγαπημένο μας πολίτευμα , γιατί χωρίς δημοκρατία δεν θα μπορουν να κάνουν ότι θέλουν , συνεπώς το ακριβώς αντίθετο ισχύει από αυτό που νομίζουν όλοι ως συνήθως όπως σε τόσα άλλα , με άπλα λογία επειδή οι μάζες ειναι δημοκράτες τα βιώνουν όλα αυτά σήμερα .

Τρίτη κόκκινη κάρτα στον Γιαννακόπουλο:
«Οι Ναζί είχαν μια φράση που κάλυπτε όλες τις καταχρήσεις από το Κράτος: Είναι για την ασφάλεια σου». Πράγματι για την ασφάλεια της κοινωνίας κάθως το θέμα έχει και άλλες προέκτασεις (που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες ξεπερνούν την αντισύλληψη τους και την νοημοσύνη τους, άσε που όλα τα βλέπουν δογματικά ) , για τον ίδιο λόγο τους είχαν μαζέψει και στα ξερονήσια στην Ελλάδα, ξέρετε σε ποια πλευρά είστε και τι ακρίβως υποστηριζεται που όλα τα βλέπετε επιφανειακά ως υλιστές ; προφανώς και οχι, η μήπως εσείς είστε πιο έξυπνοι απο τους "κακούς" ναζι που ηταν 100 χρονια μπροστά σε επίπεδο τεχνολογίας και 1000 χρόνια μπροστά σε πνευματικό επίπεδο ? .. EL.gr και λοιπούς Νεοέλληνες διαβάζει και ο Γιαννακόπουλος??? οι συμμορίτες θα έχουν κατουρηθεί στα γέλια με αυτά που λέει περί ναζι ο Γιαννακόπουλος και ορδες νεοελλήνων , κρίμα τον είχα για πιο έξυπνο, μιλάει και αυτός για πράγματα που δεν έχει ιδέα,για αυτό οι ελληνόφωνοι έκαναν ανελέητο πόλεμο σε αυτή την σελίδα το 2016 από τοτε κατάλαβαν ότι δεν ειναι άλλη μια σελίδα νεοέλληνα περιορισμένης αντίληψης και νοημοσύνης , μισή δουλεια έκαναν στο Μελιγάλα, νομίζοντας ότι θα ξυπνήσουν οι Νεοέλληνες και δεν θα λένε αυτές τις ηλιθιότητες ομαδικά όλοι μαζί , όταν το 80% στην Ελλάδα λέει τα παραμυθία τους όπως οι συμμορίτες τους , ειναι σαν 10.000 να λενε τα τα παραμυθία τους και μονο ένας να λέει τα αυτονόητα , μαντέψτε τι θα γίνει, και το ότι πιστεύουν πολλοί ένα ψέμα, δεν σημαίνει πως σταματά να είναι ψέμα.

Όπως είπε και μια καποτε όλοι λένε τα ίδια ήρθες εσύ ο έξυπνος να πεις ότι δεν ειναι έτσι? μονο που αυτοί οι όλοι ειναι κλασικοί νεοέλληνες περιορισμένης αντίληψης και δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος γνωστοί και ως μιγάδες της μεσογείου, εκτός ότι ειναι μειωμένης νοημοσύνης δεν ειναι οι ιδιοι αρκετά κάλοι ως άνθρωποι και δεν μπορούν να καταλάβουν, τι να καταλάβει κάποιος δογματικός και υλιστής που το μονο που ενδιαφέρει ειναι να έχει λεφτά η παρτη του και το ποδόσφαιρο ? αν ρωτούσε η μαντάμ άτομα ευρωπαϊκού γένους (αν και ειναι ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό) που να μην έχουν πέσει όμως στο επίπεδο νεοελλήνων θα έβρισκε και άλλους "έξυπνους" που δεν θα παπαγαλίζουν ότι παπαγαλίζουν οι γύρο τους , θα σκεφτόντουσαν αντί να λένε ότι λένε όλοι για να το παίξουν έξυπνοι, και δεν θα μίλαγαν για πράγματα που δεν ξέρουν όπως κάνουν οι περισσότεροι, μια που έλεγε κάτι τέτοιες ηλιθιότητες έγινε delete, διότι αν δεν μιλούσαν όλοι παπαγαλιζοντας τα ιδια με τους άναρχο-συμμορίτες δεν επικρατούσε τέτοια άγνοια μαζί με ηλιθιότητα πάντου, γεγονός ειναι πάντως οτι όσο ανεβαίνεις πνευματικά βλεπεις ολο και περισσότερο την αθλιότητα την άγνοια και πόσο κατώτεροι νοητικά και πνευματικά ειναι οι περισσότεροι γιαυτό ελέγχονται πολύ εύκολα ..

Και που είσαι ακομα, όσο πέφτει το πνευματικό επίπεδο και οι μάζες έχουν καταλήξει να λενε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες τους, δηλαδή έχουν πέσει στο επίπεδο των goim όσοι δεν ειναι εκ γενετής, θα κάνουν ακόμη χειρότερα,ακόμη ειναι αρχή συνεχίστε όλοι ομαδικά να λέτε τα παραμυθία τους και σας ετοιμάζουν λαμπρό μέλλον οι συμμορίτες, και μην κάνετε χαρούλες ότι θα έχετε πεθάνει μέχρι τότε γιατί πάλι εδώ θα ξανα γυρίστε δηλαδή θα ξανα γεννηθείτε, αλλα που τα καταλάβουν αυτά οι μάζες που πρέπει να έχεις και ενα πνευματικό επίπεδο για να καταλάβεις , όταν δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα? μονο να καυχιούνται όλοι ξέρουν ότι δήθεν ειναι απόγονοι αρχαιων φιλοσόφων που μονο για αυτά μιλούσαν, που αυτοι θεωρούν χαζομάρες και δήθεν θεωρίες συνωμοσίας,το ποδόσφαιρο ειναι πολύ πιο ενδιαφέρον για αυτούς τους πνευματικά κατώτερους. ... ΥΓ: Αν βάζαμε μονο ότι λέει ο Γιαννακόπουλος θα γινόταν χαμός απο share , τώρα που γράψαμε αυτά 0 share , άλλα δεν θα πέσουμε στο επίπεδο το νεοελλήνων για να έχουμε κόσμο οπως κάνουν όλοι στο ίντερνετ, και θα φύγουμε απο αυτη την κόλαση που σας ετοιμάζουν όσο έχετε κανει δεδομένα τα παραμυθία τους και έχετε γίνει νοητικοί δούλοι τους, με καθαρή την συνείδηση και πνεύμα ότι δεν βάλαμε πότε προπαγανδες και ψέμματα του κακού σε αυτή την σελίδα και συνεπώς δεν μολύναμε κανέναν ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications