Χαραλαμπίδης: «Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς που κατηγορούνται! Πρόκειται περί ηλιθίων»

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τον χώρο του θεάτρου, αφού πολλοί ηθοποιοί είναι αυτοί που έχουν μπει στόχαστρο καθώς έχουν κατηγορηθεί για άσκηση βίας αλλά και παρενόχληση.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ωστόσο δεν έχει συνεργαστεί με κανένας από τα ονόματα που έχουν κατηγορηθεί καθώς όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», τον «έσωσε» το ένστικτό του.

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος προφυλακίστηκε, καθώς είχε κατηγορηθεί για βιασμό αλλά και για δύο απόπειρες βιασμού, αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo αλλά και στην δικαίωση των θυμάτων.

«Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθανε ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχθηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες! Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι.

Το ότι τον θαυμάζεις επειδή κάποτε σε διασκέδασε, είναι ένας βλάκας. Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν έναν, βλάκας, βλάκας, βλάκας… Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει… ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν».

Στην συνέχεια η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, αναφέροντας μία συγκεκριμένη δήλωση του εν λόγω ηθοποιού:

«Εγώ θυμάμαι δηλώσεις συγκεκριμένων ανθρώπων, θυμάμαι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έλεγε για τον εαυτό του ότι “είμαι ο πιο πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς μου”», με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να απαντάει: «Κι εγώ είμαι ο πιο πετυχημένος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης! Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή… καλώς τον ηλίθιο. Άμα είσαι τόσο βλάκας και η συγκυρία σου έχει δώσει κι ένα δωράκι της δύναμης, σε περιμένουμε φίλε να πέσεις»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications