Βασιλακόπουλος: Το Ισραήλ συμφώνησε με την Pfizer για «πείραμα» στον πληθυσμό  - (όχι μονο στο πληθυσμό του)  (vid)

Ο άνθρωπος που μονοπωλεί τα τηλεοπτικά παράθυρα για να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα αναφορικά με την πανδημία, δήλωσε ευθέως ότι το Ισραήλ έχει κάνει συμφωνία με την Pfizer προκειμένου να γίνουν «δοκιμές στον πληθυσμό» αναφορικά με τα εμβόλια!

Ο ισχυρισμός αυτός πραγματικά πάγωσε τους τηλεθεατές. Διότι στην ουσία ο κύριος Βασιλακόπουλος ισχυρίζεται ότι το κράτος του Ισραήλ μετέτρεψε τον πληθυσμό σε πειραματόζωα, ισχυρισμό που μάλιστα επανέλαβε μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας. Άρα δεν μιλάμε ούτε για σαρδάμ, ούτε για λάθος ερμηνεία των δηλώσεων του.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η δήλωση του θα γίνει σημαία από τους λεγόμενους «αντεμβολιαστές». Αφού ούτε οι ίδιοι δεν θα τολμούσαν να πουν κάτι τέτοιο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη δήλωση του πρωθυπουργού για ψεκασμένους, τσαρλατάνους κλπ.

Στο μεταξύ μιλάει για το Ισραήλ ότι και καλα μονο εκεί γίνεται το πείραμα , "μην νομίζετε ότι το κράτος του Ισραήλ προσέξει περισσότερο το πληθυσμό του από εμάς"

Ποιους εμάς εννοεί??? έχει καμιά διάφορα η Ελλάδα από το Ισραήλ? οι περισσότερες "έγκυρες πήγες" ειναι ισραηλινές, τα σχολικά βιβλία επίσης ιουδαϊκά, και επι 40 χρονια ψηφίζουν κόμματα τους για να σωθούν από τους ίδιους.Mossad και «Secret» Intelligence Service ελέγχουν το ίντερνετ, επίσης Ιουδαίοι (που ειναι και οι αληθινοί κομμουνιστές), έκαναν πόλεμο στην σελίδα μας μεσώ των γκοιμ τους και αληθινών εγκληματιών οργανώσεων τύπου τζιχαντιστές γνωστοί και ως antifa ..

2017: Η Μοσάντ του Ισραήλ στον κόσμο . Τρομοκρατία, κατασκοπεία, έλεγχος κυβερνήσεων, στρατών, αστυνομίας, του χρέους τους, των οικονομικών τους, των μέσων ενημέρωσης και των συνόρων τους, των αεροδρομίων και των δρόμων με το ICTS, την "Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων" ανεξάρτητη επειδή δεν ανήκει στην Ελλάδα αλλα στο Ισραήλ οπως και οτι φέρει το τίτλο ανεξάρτητος οργανισμός . Ελέγχουν τη γνώμη του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ελέγχουν τα κοινωνικά δίκτυα δήθεν με ανεξάρτητους οργανισμούς τυπου ellinikahoaxes, βλεπε google όλες οι ιουδαϊκές στην πρώτη θέση στην αναζήτηση, και το facebook που προωθεί ιουδαϊκές σελίδες στην αρχική (που οι μάζες νομίζουν ότι ειναι ελληνικές) και κάνει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications