«Ήρθανε μόνο όταν αρχίζαμε να φωνάζουμε στα κανάλια» (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του Open σε ζωντανή μετάδοση από το πύρινο μέτωπο στα Βίλια.

Μια γυναίκα εθελόντρια κατήγγειλε στον αέρα ότι τα πυροσβεστικά δεν δρουν με οργάνωση στη φωτιά: «Περνώντας είδαμε μία μικρή φλόγα την οποία δεν έτρεξε κανείς να τη σβήσει και αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αναζωπύρωση μικρή μεν, αλλά αναζωπύρωση και δεν πηγαίνει κανείς να τη σβήσει. Δείτε πόσα πυροσβεστικά έχει γύρω μας. Είναι ποτέ δυνατόν; Γι αυτό φωνάζει ο κόσμος.

Εδώ δείτε. Από μία μικρή φλόγα ξεκίνησε» δήλωσε η εθελόντρια και ξαφνικά εμφανίζονται τρεις πυροσβέστες οι οποίοι επιχείρησαν να σβήσουν την αναζωπύρωση.

Μάλιστα στους πυροσβέστες έγινε κριτική και από τον δημοσιογράφο που βρισκόταν στο σημείο και κάλυπτε το ρεπορτάζ.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιες εθελόντριες μίλησαν και σε άλλο κανάλι όπου περιέγραψαν το περιστατικό που είχε προηγηθεί: «Ανεβαίναμε προς τα πάνω για να δώσουμε στους πυροσβέστες ηλεκτρολύτες και είδαμε μία φλόγα. Μας είπαν ενημερώστε τους κάτω γιατί αυτοί σβήνανε ένα σπίτι. Κατεβήκαμε, ενημερώσαμε, αλλά ήταν σε αλλαγή βάρδιας και δεν δώσανε καμία σημασία. Μέχρι που αρχίσαμε και φωνάζαμε στο κανάλι που ήταν εδώ με την κάμερα και τότε ήρθανε. Περιμέναν τους άλλους στην αλλαγή βάρδιας και αυτό είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Είναι φοβερό. Από μία μικρή φλόγα έχει κάψει και εγώ δεν ξέρω πόσα και τώρα τρέχουν να τη σβήσουν», δήλωσε η ίδια εθελόντρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications