Λαζόπουλος: «Ακόμα δύο χρόνια θα φοράμε μάσκες - Οι πανδημίες ήρθαν για να μείνουν»

Που ηταν εξαφανισμένος αυτός τοσο καιρό??

Την πεποίθηση ότι οι μάσκες ήρθαν και θα μείνουν για άλλα δύο χρόνια από τη ζωή μας αλλά και ότι γίνονται λάθος χειρισμοί στην αντιμετώπιση της πανδημίας εξέφρασε ο ύμνος της αποχαύνωσης,καλυτερα να έχεις ένα χαζοχαρουμενο λαό που βλέπει ράδιο άρβυλα και γελάει σαν ηλίθιος με σημιτικά χαζά αστεία πάρα ενα σκεπτόμενο λαό .

Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην χώρα τονίζοντας το αυτονόητο, ότι δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας

«Σίγουρα έχει περιοριστεί η ελευθερία του κόσμου. Δεν αντέχει κανείς αυτή την αβεβαιότητα. Γίνονται λάθος χειρισμοί. Δημιουργείται μία ασάφεια στον κόσμο και αυτό δημιουργεί έναν φόβο. Σου λένε ότι στους κλειστούς χώρους θα μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και παράλληλα διαβάζεις ότι στο Ισραήλ, το 90% που μπαίνουν στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Υπάρχει μια πληροφόρηση που δεν μπορεί να ισορροπηθεί μέσα στο μυαλό του καθενός» είπε και συνέχισε: «Την πρώτη περίοδο της πανδημίας είχαμε έναν άνθρωπο, υπήρχε μόνο ο κ. Τσιόδρας. Τώρα κάθε κανάλι έχει τους δικούς του. Ο φόβος αυτός δεν θα ξεπεραστεί με πίεση.

Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του. Ευτυχώς ή δυστυχώς, πρέπει να περιμένουμε όλα τα ζώα του δάσους να φτάσουν στο τέρμα (έτσι βλέπουν). Δε θα επιτύχουμε το τείχος ανοσίας. Πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από τη ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν μια εύκολη ιστορία. Μπήκαμε σε έναν αιώνα επιδημιών», είπε και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Πρέπει να συνυπάρχουμε.

Φτάνουμε σε χαζομάρες. Δεν μας διχάζουν αλλά η πίεση δημιουργεί διχασμό. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει στο σώμα σου ότι θέλει. Εγώ εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν που σπέρνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications