«Έχασα τον πατέρα μου μία μέρα μετά το εμβόλιο»! Νέο περιστατικό ΣΟΚ στην Ύδρα – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι αναφέρει η άτυχη κόρη σε μέσο ενημέρωσης...«Ο πατέρας μου ήταν υγιέστατος. Έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Janssen, θυγατρικής της Johnson & Johnson και την επόμενη ημέρα πέθανε»,Αυτό αναφέρει σε μέσο ενημέρωσης η Γεωργία Μπουρούτη.

Όλα εκτυλίχθηκαν στην Ύδρα από το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, όπου ο πατέρας της εμβολιάστηκε, μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου το απόγευμα όπου απεβίωσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο πατέρας της Λεωνίδας Μπουρούτης, ήταν 65 ετών, δραστήριος και υγιέστατος. Έπαιρνε μόνο ένα χάπι για το ζάχαρο, χωρίς να κάνει χρήση ινσουλίνης κι ένα για την πίεση αλλά ποτέ δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έτσι ώστε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο.

Στις 11 λοιπόν το πρωί της 19ης Ιουλίου, πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού για τον εμβολιασμό του στο αγροτικό ιατρείο της Ύδρας. Ο αγροτικός ιατρός ύστερα από κάποιες ερωτήσεις που του έκανε, τον έκρινε υγιέστατο και προχώρησε στον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Janssen.

Όπως αποκαλύπτει η κόρη του, «καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της ημέρας δεν ένιωσε καμία αδιαθεσία, ούτε είχε κάποιο σύμπτωμα, πυρετό ή κάτι άλλο. Ένοιωθε πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 20 Ιουλίου, αργά το απόγευμα, καθώς κολυμπούσε στη θάλασσα στην περιοχή Σπηλιά ένιωσε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία ,σήκωσε το χέρι του και άρχισε να ζητάει βοήθεια. Αφού κατάφερε να βγει έξω από το νερό με τη βοήθεια και δύο άλλων πολιτών που βρίσκονταν εκεί, άρχισε να έχει έντονη δύσπνοια».

Ενημερώθηκε αμέσως το «Κουλούρειο» Νοσοκομείο Ύδρας και έστειλαν εσπευσμένα ασθενοφόρο. Η κατάσταση του χειροτέρευε και λίγη ώρα αφού έφτασε στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

«Προς έκπληξή μας μετά τον θάνατό του, ο ίδιος αγροτικός γιατρός μας είπε ότι ο πατέρας μου τελικά δεν ήταν υγιέστατος και ότι το χαπάκι για το ζάχαρο που έπινε ήταν αρκετά σημαντικό. Όταν τον ρώτησα εάν η κλινική εικόνα ήταν ενός ανθρώπου όπου μέσα σε 30 ώρες θα μπορούσε να είχε πεθάνει, μου απάντησε πως δεν γνωρίζει», τονίζει.

Το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν ότι ο Λεωνίδας Μπουρούτης έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αλλά η οικογένειά αναμένει και τις υπόλοιπες απαντήσεις. Σύμφωνα με όσα τους είπε ο ιατροδικαστής «τα νέα αποτελέσματα ενδεχομένως να κάνουν και δύο μήνες να βγουν».

Fake news και αυτό οχι δεν πέθανε απο το εμβόλιο ! (όπως σε άλλη περίπτωση με 35χρονο που πέθανε λίγες μετά τον εμβολιασμό του) το είπαν στο νοσοκομείο για να καλύψουν την ενοχή τους και ενδεχομένως αγωγές για αποζημίωση, η παράνοια της παράνοιας επικρατεί αλλά όλα φαίνονται εντελώς φυσιολογικά στους περισσοτερους εδώ και πολλά χρόνια, οι ένοχοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν τι ειναι fake news? ειναι σαν να βάζεις δικαστή του εαυτού του τον ίδιο τον δράστη ..

Δείτε τι δήλωσε:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications