Χαμός στον «αέρα» με Παγώνη και τον γιο του Αγγελόπουλου: «ΟΧΙ, δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο», vid

Συντόμευσαν την παρέμβασή του οι δημοσιογράφοι... Ενοχλημένη η Παγώνη...Ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, Στάθη Αγγελόπουλου, γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος που βρίσκεται στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες, αναφέρει πως η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή, Μανώλη Αγγελόπουλου, δεν έχει ούτε τώρα πειστεί ούτε τώρα να κάνει το εμβόλιο.

Ο αδερφός του, Ηλίας σε δηλώσεις του στον Alpha τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του πλέον βελτιώνεται και θα ήταν ακόμα καλύτερη, αν είχαν έρθει στην Ελλάδα τα μονοκλωνικά αντισώματα που τόσοι επιστήμονες έχουν προτείνει.

«Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε», υπογράμμισε ο αδερφός του.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει εμβολιαστεί ο γνωστός καλλιτέχνης, ο αδερφός του απάντησε αρνητικά. Τον λόγο πήρε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, η οποία τον ρώτησε αν ο αδερφός του έχει μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκε αλλά και γιατί η οικογένεια επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο.

«Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του για το αν το έχει μετανιώσει. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο», εξήγησε ο αδερφός του.

Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε τις απόψεις των επιστημόνων που τάσσονται κατά του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι έχει προβληματισμούς και για τις δύο πλευρές, με την κα Παγώνη να παρεμβαίνει θυμωμένη και να πετάει «καρφιά» για συναδέλφους της.

Δείτε τι συνέβη με το στούντιο να αναγκάζεται να… συντομεύσει την παρέμβαση του κ. Αγγελόπουλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications