Κόρινθο: 35χρονος πέθανε μία εβδομάδα μετά το εμβόλιο – Απαρηγόρητος ο πατέρας του, vid

Ζητά εξηγήσεις από το Κράτος...«Ανάγκασα τον γιο μου να κάνει το εμβόλιο, για να ανοίξει την επιχείρησή του, δεν ήθελε το παλικάρι με τίποτα, φοβόταν».

Αυτά δήλωσε πατέρας από την Κόρινθο, του οποίου ο γιος πέθανε που έχασε τον γιο του μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό με το πειραματικό εμβόλιο της Pfizer.

«Φοβόταν, όπως φοβόμουν κι εγώ» αναφέρει ο άτυχος πατέρας, ζητώντας από το κράτος εξηγήσεις που μάλλον ποτέ δεν θα πάρει.

«Δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι, δεν είμαστε αρνητές. Ούτε θερμόμετρο δεν του έβαλαν» και πέθανε ξαφνικά, λέει.

Αποκαλύπτει δε πως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου παιδιού του, είχαν εμβολιαστεί.

Ο 35χρονος γιος του χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο νοσοκομείο Κορίνθου, την πρώτη δόση για την ακρίβεια, την περασμένη Παρασκευή, 16 Ιουλίου, και την επόμενη ημέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία και πυρετό.

Μάλιστα, μόλις έκανε το εμβόλιο, έκανε και rapid test και βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, με τα συμπτώματα να μην υποχωρούν.

Ο νεαρός, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έπαθε ανακοπή και οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις σε έναν προθάλαμο, εντούτοις, ο 35χρονος δεν τα κατάφερε και κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου, μία εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.

Όλο περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Δείτε τι δηλώνει ο πατέρας του σε μέσο ενημέρωσης:

Post A Comment:

1 comment

Ρε μ@λ@κ@ σου φάγαν το παλικάρι σου και ακόμα τους προσκυνάς …….. καλά σου έκαναν ………

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications