Γυναίκα πέθανε κάνοντας μπάντζι τζάμπινγκ – Από παρεξήγηση πήδηξε χωρίς σκοινί! – BINTEO

Μια νεαρή γυναίκα από την Κολομβία πέθανε την περασμένη Κυριακή όταν πήδηξε σε κενό κάνοντας μπάντζι τζάμπινγκ χωρίς σκοινί έπειτα από παρεξήγηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το θανάσιμο λάθος συνέβη όταν η 25χρονη Γεσένια Μοράλες, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, ετοιμάστηκε για να κάνει το μοιραίο άλμα από μια παλιά γέφυρα, το πιο διάσημο αξιοθέατο στην περιοχή Αμάγκα και Φρεντόνια στην Κολομβία.Εκείνη την ημέρα ακόμη 100 άτομα συμμετείχαν στην εκδήλωση που περιλάμβανε το άλμα στο κενό από την παλιά γέφυρα με ένα σχοινί δεμένο στο αστράγαλο ή την κοιλιά.

Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα μπερδεύτηκε όταν άκουσε τις οδηγίες που έδινε ο εκπαιδευτής στο αγόρι της που ήδη φορούσε τον εξοπλισμό ασφαλείας.

Ακούγοντας τον να λέει στο φίλο της να πηδήξει, πήδηξε και η νεαρή γυναίκα στο κενό, αλλά χωρίς να έχει δεθεί ακόμη με σκοινί.

“Ο εκπαιδευτής έδωσε εντολή στον φίλο της να πηδήξει, αλλά η νεαρή κοπέλα νόμισε ότι το είπε σ’ αυτήν. Όμως το σκοινί δεν είχε δεθεί ακόμη επάνω της” ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας για το ατύχημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νεαρή κοπέλα τελικά δεν πέθανε από τη σύγκρουση, αλλά από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατός της οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή και όχι από το ισχυρό χτύπημα από την πτώση στο κενό από ύψος περίπου 50 μέτρων από την παλιά σιδηροδρομική γέφυρα.

Μετά το τραγικό δυστύχημα, η έρευνα της αστυνομίας για τις αιτίες του θανάτου της 25χρονης κοπέλας έδειξε πως η εταιρεία που διοργάνωνε το άλμα δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια.

Στο συγκεκριμένο σημείο δραστηριοποιούνται δύο εταιρείες, που αναλαμβάνουν να κάνουν τα άλματα εναλλάξ κάθε σαββατοκύριακο για να μην συμπίπτουν μεταξύ τους και οι δύο χωρίς την αναγκαία άδεια και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications