«Δώρο Θεού τα εμβόλια. Μόνος δρόμος ο εμβολιασμός» – Ακούστηκε και από τα μεγάφωνα εκκλησιών– ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστηκε σήμερα στους περισσότερους Ιερούς Ναούς της χώρας η εγκύκλιος που εκδόθηκε από την Ιερά Σύνοδο σχετικά με το πόσο…καλά είναι τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις μάλιστα που οι ιερείες επέλεξαν τα λόγια αυτά ακούγονται και εκτός εκκλησίας στους παρακείμενους δρόμους μέσω των μεγαφώνων.

«Δώρο Θεού στην ανθρωπότητα η επιστήμη και συνεπώς τα ίδια τα εμβόλια. Μέγιστη πράξη ευθύνης ο εμβολιασμός. Μόνος δρόμος ο εμβολιασμός μας», ήταν μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σήμερα στις Λειτουργίες σε όλη τη χώρα.

Η πρόσφατη εγκύκλιος της διαρκούς ιεράς συνόδου διαβεβαιώνει πως «ο εμβολιασμός δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με τη διδασκαλία της εκκλησίας και αναφέρεται πως οι απόψεις που στερούνται επιστημονικότητας προκαλούν σύγχυση και διαχωρισμό».

Άλλα οι πιστοί εκεί συνεχίζουν απτόητοι να υποστηρίζουν τον χριστιανισμό , να θυμίσουμε ότι οι πιστοί χριστιανοί έκαναν πρώτα επίθεση σε αυτή την σέλιδα (στην αρχή το 2014) επειδή τους έθιξες την θρησκεία, που απο 14 χρόνων αναρωτιόσουν τι ειναι αυτός ο Χριστιανισμός που τους μετατρέπει σε δογματικούς λες ειναι ειναι ένα ειδής μόλυνσης μυαλών και φιλάνε εικόνες (χωρίς καν να ξέρεις πως προέκυψε αλλα έκανες το κορόιδο τόσα χρόνια), και μετα ακολούθησαν οι άναρχο-συμμορίτες δήθεν άθεοι 10 φόρες χειρότεροι απο τους χριστιανούς, επειδή τους έθιξες την μαρξιστική θρησκεία και τα αφεντικά τους... Κοινός οποιος ειναι μη δογματικός και λέει την αλήθεια ο ίδιος ο λαός του κάνει επίθεση επειδή ειναι βολεμένος στο ψέμα του,και ειναι δογματικοί στα πάντα, στην πορεία διαπιστωθεί πως η έννοια του να μην είσαι δογματικός άρα μη ελεγχόμενος, στους περισσοτερους ειναι αδιανόητη , ενώ ετσι έπρεπε να ειναι ο φυσιολογικός άνθρωπος .

Ναι πήγαν οι χριστιανοί και ρωτούσαν τους παπάδες για τα εμβόλια! βασικά κανένας δεν τους ρώτησε από μονοί τους άρχισαν το κήρυγμα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications