Δρ. David Martin: «Ψευδή τα PCR τεστ - Τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογούν τους εμβολιασμούς»

Δείτε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καθηγητή Δρ. David Martin ο οποίος αναφέρει πως βλέπει ο ίδιος την πανδημία του COVID-19 και ποιες είναι οι πραγματικές ενέργειες που βρίσκονται από πίσω από αυτή και που αποσκοπούν.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων οι «εστίες» των κρουσμάτων προέρχονται από ψευδή τεστ PCR μέσω των οποίων δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα για την επιβολή νέων εμβολιασμών. Όπως επίσης λέει η πραγματική «πανδημία» είναι τα εμβόλια τα ίδια.

Αφού διασταύρωσε και έλεγξε χιλιάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 για τις ενέσεις πρωτεϊνών-ακίδων στη συνέχεια κατονομάζει όλες τις εταιρείες, τα πανεπιστήμια και τους σημαντικότερους «παίκτες» που βρίσκονται στο παρασκήνιο συμπεριλαμβανημένης και της DARPA και στο πως σχεδιάζουν την εξάπλωση της πανδημίας μέσω ψευδών PCR και στη συνέχεια την επιβολή των εμβολίων.

«Δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάτι που βρίσκεται ήδη στη φύση, οπότε δημιούργησαν σειρές γονιδιώματος που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή και που ισχυρίζονται ότι είναι κορωνοϊός.

Κατοχυρώνοντας αυτές τις ακολουθίες, επειδή είναι τεχνητές και όχι φυσικές, τους επιτρέπει να κατοχυρώσουν τη δοκιμή PCR για την ανίχνευση της κατασκευασμένης τους ακολουθίας.

Αυτή τους επιτρέπει τη δημιουργία των εμβολίων, με τις συνθετικές πρωτεΐνες για “θεραπεία» του COVID-19»

Με άλλα λόγια ο Δρ David Martin ισχυρίζεται ότι πρώτα δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός στο εργαστήριο στη συνέχεια προσάρμοσαν τα τεστ PCR για να ανιχνεύουν αυτή τη σειρά γονιδιώματος που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και στη συνέχεια δημιούργησαν τα εμβόλια για να εισάγουν τον πραγματικό ιό στον οργανισμό.

Είναι κάτι που ισχυρίζονται πολλοί οι οποίοι λένε πως οι μεταλλάξεις άρχισαν από τότε που τα ξεκίνησαν να εμβολιάζουν μαζικά τους πληθυσμούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications