Κρήτη: Άγριες αποδοκιμασίες από υγειονομικούς σε Κ.Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς (βίντεο)

Ένα σκηνικό το οποίο τείνει να γίνει γνώριμο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκτυλίχθηκε στο ΠΑΓΝΗ, καθώς δέχθηκε γι' άλλη μια φορά έντονες αποδοκιμασίες, από τους πολίτες που δεν θέλουν «ούτε να τον βλέπουν»

Συγκεκριμένα όταν ο πρωθυπουργός έφτασε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) με συνοδεία «Αφρικανού δικτάτορα» , αποδοκιμάστηκε έντονα από τους υγειονομικούς, οι οποίοι μεταξύ άλλων διαμαρτύρονταν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που σκοπεύει να επιβάλλει η κυβέρνησή του.

Οι εργαζόμενοι ζητούν μεταξύ άλλων «Κατάργηση της τροπολογίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού!» και λένε «όχι στο διαχωρισμό εργαζομένων, στην αναστολή εργασίας και στις απολύσεις», που προβλέπει η συγκεκριμένη τροπολογία.

Σήμερα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα για όλους τους υγειονομικούς, καθώς έχασε τη ζωή της μία 39χρονη νοσηλεύτρια του ΙΑΣΩ μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer.

Επίσης οι υγειονομικοί λόγω για «οξυμένα προβλήματα και ελλείψεις στα νοσοκομεία, αλλά και προσπάθεια αποπροσανατολισμού των υγειονομικών και των ασθενών με “φιέστες” και προσχηματικούς “διαλόγους”».Όπως καταγγέλλουν, «κυβέρνηση, υπουργείο και διοίκηση επιλέγουν να μην κάνουν μόνιμες προσλήψεις αλλά ανοίγουν ΜΕΘ με μετακινούμενους νοσηλευτές από τα ήδη υποστελεχωμένα τμήματα και κλινικές».

Επίσης δεν έλλειψαν οι γκάφες, καθώς κατά την είσοδο του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο θερμομέτρησαν μόνο τον ίδιο «για τις κάμερες» και κανέναν από την πολυμελή συνοδεία του.

Αυτή ήταν η πολλοστή φορά που η περιοδεία του πρωθυπουργού στην επαρχία καταλήγει σε φιάσκο, κάτι που όμως δεν πτωεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να γυρίζει την Ελλάδα και να εισπράττει την λαϊκή οργή που προκαλούν οι πολιτικές του.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την επίθεση που δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη από ομάδα πολιτών, που ανάγκασαν την φρουρά του να τον φυγαδεύσει ενώ φώναζε πανικόβλητη «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications