Άγρια δολοφονία στη Δάφνη: 35χρονος Αλβανός έσφαξε τη γυναίκα του γιατί τη ζήλευε!

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην Δάφνη, καθώς ένας 35χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.

Λίγο μετά ο δράστης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αφού παραδόθηκε στην συνέχεια ομολόγησε την πράξη του. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι το έκανε «επειδή τη ζήλευε».

Αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 3ου όροφο και βρήκαν την γυναίκα στο κρεβάτι νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο 35χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην περιοχή ενώ εδώ και δύο χρόνια που έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είχαν αναπτύξει καμία ιδιαίτερη σχέση με τους υπόλοιπους ενοίκους.

Όπως αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας στις 11 Ιουλίου το ζευγάρι είχε τσακωθεί τόσο έντονα που η ίδια έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία:

«Τουλάχιστον δύο χρόνια μένουν εδώ ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα. Το εύρος των ηλικιών τους είναι 35 με 40 χρονών. Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία.Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί.

Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ.

Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications