Μητσοτάκης διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο : "Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες" - Και οι νεκροί;

Στην κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Ρεθύμνου, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου παραστεί συμβολικά στη σημερινή διαδικασία των εμβολιασμών που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος για τις ορεινές περιοχές.

«Βρίσκομαι στον δήμο Αγίου Βασιλείου για να επιθεωρήσω προσωπικά τις κινητές μονάδες και χαίρομαι πραγματικά που η ανταπόκριση των πολιτών είναι τόσο μεγάλη και θερμή. Είναι δεδομένο ότι εδώ στην Κρήτη πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα επίπεδα του εμβολιασμού και γίνεται μια πολύ συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς.

Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι ο ποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεπτόμενος την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Από καρδιάς θέλω να σας ζητήσω, ξεπεράστε τις αναστολές, ξεπεράστε τις φοβίες σας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε στα εμβολιαστικά κέντρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είτε στις κινητές μονάδες, εσείς που δεν έχετε ακόμη εμβολιαστεί, να εμβολιαστείτε. Προστατεύετε πάνω από όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε παράλληλα στην εθνική προσπάθεια, την οποία κάνουμε ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η πανδημία.

Είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους γιατρούς στην κινητή μονάδα και όπως μου έλεγαν, οι συμπολίτες μας οι οποίοι νοσηλεύονται αυτή την ώρα είναι όλοι ανεμβολίαστοι. Ας το αντιληφθούν αυτό και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν κάποιες επιφυλάξεις το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός για όλες τις ηλικίες αλλά και για τις νεότερες, το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες. Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε».

Την ίδια ώρα η νέα έκθεση της EudraVigilance, την οποία επικαλείται το vaccineimpact.com, αναφέρει πως έχουν πεθάνει 18.928 άνθρωποι στην ΕΕ μετά τον εμβολιασμό τους και έχουν καταγραφεί 1.823.219 παρενέργειες:

Τα στοιχεία αφορούν τα όσα έχουν καταγραφεί μέχρι τις 17 Ιουλίου 2021, δηλαδή ο αριθμός θα ανεβεί και πόσοι έχουν πεθάνει και έχουν βγάλει ότι δεν έχει σχέση το εμβόλιο τους?

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

...και δεν βρεθηκε κανεις να του καρφωσει ενα δορυ στο καφαλι...!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications