Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης - Πληροφορίες ότι προσπάθησε να πέσει από τα βράχια

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της 11χρονης από τα Χανιά, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τα βράχια, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι επιχείρησε να πέσει από το ίδιο σημείο.

Στο ψυχιατρείο Χανίων μεταφέρθηκε ο πατέρας της 11χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κρήτη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, καθώς εντοπίστηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, με εντολή του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, ο πατέρας του 11χρονου κοριτσιού μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και όπως δηλώνουν αστυνομικοί, ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Αφορμή για τη μεταφορά του στο ψυχιατρείο στάθηκε το γεγονός ότι χθες το μεσημέρι μετέβη στο σημείο και προσπάθησε να πέσει από τα ίδια βράχια, από όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 11χρονη - σύμφωνα με όσα εκ των υστέρων δήλωσε ο ίδιος, αλλά και ένας φίλος του.

Το μικρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και την επόμενη μέρα η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της. Η 11χρονη, αργότερα, βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή.Η μητέρα της έχει μιλήσει δημοσίως για προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα στην ίδια και στον πρώην σύζυγό της.

Οι έρευνες γύρω από τον θάνατο της 11χρονης συνεχίζονται, καθώς τα ερωτήματα παραμένουν.
Τις αμφιβολίες του έχει εκφράσει και ο πατέρας της.
«Έπεσε από τα βράχια; Νομίζουν ότι εγώ το έχω καταπιεί ότι έπεσε» είχε δηλώσει ο ίδιος, μιλώντας στο zarpanews.gr.
Πληροφορίες ότι είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της
Την ίδια ώρα, πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι η μικρή είχε αποχαιρετήσει ορισμένους από τους συμμαθητές της.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το τελευταίο διάστημα, η μικρή είχε δείξει σημάδια απελπισίας και όταν μάλιστα ανακοινώθηκε η εξαφάνισή της στους συμμαθητές της, μερικοί είπαν πως έχει αυτοκτονήσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications