Καταστηματάρχης απείλησε να πέσει από τον 1ο όροφο

Έπαθε σοκ η κοινωνία της Ρόδου!
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, καθώς ιδιοκτήτης καταστήματος-μπαρ στο Φαληράκι, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν ευδοκίμησε η προσφυγή του για τη μη σφράγιση του καταστήματός του, απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, οι αστυνομικοί τού βεβαίωσαν πρόστιμο, χωρίς να κατέβουν καν από το αυτοκίνητο. Θ

Ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση, καθώς δήλωσε κατεστραμμένος οικονομικά και απελπισμένος,

Απειλούσε να πέσει, ενώ η σύζυγός του και ο πατέρας του τον εκλιπαρούσαν να κατέβει. Σοκαριστικές στιγμές σε μία οικονομία που καταρρέει με αφορμή έναν ιό.

Το συμβάν είχε τελικά αίσιο τέλος, όταν ο πολίτης πείσθηκε να κατέβει. Εντούτοις, η κίνησή του δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι μαγαζάτορες.

Στην Αθήνα, για παράδειγμα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεση του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, το ιστορικό κέντρο, δηλαδή Πλάκα και Μοναστηράκι, «βλέπει» τον τζίρο του σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα, καθώς οι όποιοι ντόπιοι καταναλωτές επ’ ουδενί μπορούν να καλύψουν την ηχηρή απουσία των ξένων επισκεπτών. Αν αναλογιστεί, δε, κανείς ότι οι επαγγελματίες του Τουρισμού δεν αναμένουν κινητικότητα πριν από τον Ιούλιο, μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Δείτε τι συνέβη σήμερα στην Ρόδο σε φωτογραφίες της Δημοκρατικής:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications