Η Μαύρη Μαγεία  - Σολομωνική και ο έλεγχος ενός ατόμου έως των μαζών μεσώ αυτής

Πως γίνεται να γίνεται απότομη αλλαγή του χαρακτήρα ενός ατόμου που ξέρεις 5 χρονιά μονο και μονο επειδή είχε συνομιλία με άλλο μοχθηρό άτομο και να μετατρέπεται σε υποτακτικό ον του μοχθηρού? εδώ φαίνεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει, όπως και μετατρέπουν γυναίκες σε δουλικά υποχείρια τους .

Η εξαπάτηση δεν ειναι μονο με τον λόγο όπως φαίνεται που κάνουν σε πολλές έγκυρες πήγες και λένε τα πάντα δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας" και οχι συνωμοσίες,δηλαδή ο Crowley ασχολιόταν με θεωρίες συνωμοσίας? οι ίδιοι ασκούν κάθε μεσώ για τον έλεγχο συνειδήσεων από δεκάδες έγκυρες πήγες έως και μαγεία, εκτός ότι κατεβάζουν ότι ενοχλεί ώστε υπάρχει άγνοια και να εξαπατούν με μεγαλύτερη ευκολία τις ορδές που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους .

Σε μια έγκυρη πηγή τους που αλληλοϋποστηρίζονται ορδές ελληνόφωνων έχει παρατηρηθεί ότι έχουν πολύ στενή σχέση με το κακό, όπως εχουν σχετικές φώτο στα προφίλ τους που παραπέμπουν στο κακό,τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν ασχολούνται με μαγεία από αρχαιοτάτων χρόνων .

Η Σολομωνική
Η Σολομωνική, είναι ένα Γριμμόριο (βιβλίο σκιών). Λέγεται ότι δόθηκε στον Σολομώντα, ώστε να μπορέσει με την βοήθεια δαιμονίων και πνευμάτων, να κτίσει τον ναό σε τρεις μέρες!

Η Κλείδα του Σολομώντος ή απλά Σολομωνική είναι ένα γριμόριο (grimoire) βιβλίο μαγικών αφιερωμένο στον Βασιλιά Σολομώντα (όπως και πολλά άλλα). Τα γνωστά αντίγραφα δημιουργήθηκαν τον Μεσαίωνα ή και αργότερα. Το βιβλίο περιέχει πολλές παραγράφους εμπνευσμένα από Ταλμουδικά κείμενα και από την Ιουδαϊκή και εωσφορική διδασκαλία.

Πολλές εκδοχές της Κλείδας του Σολομώντος υπάρχουν, σε διάφορες μεταφράσεις, με μικρότερες ή μεγαλύτερες διαφορές. Αντίθετα από τα άλλα βιβλία, η Κλείδα του Σολομώντος δεν αναφέρει τα 72 πνεύματα που έκλεισε ο Σολομών σε ένα μπρούτζινο αγγείο, όπως αναφέρουν η Pseudomonarchia Daemonum (16ος αιώνας) και το Lemegeton σφραγίδα του δαίμονα (17ος αιώνας). Αυτό που η Κλείδα του Σολομώντος περιγράφει, δεν είναι η εμφάνιση ή η δουλειά κάποιου δαίμονα, αλλά μόνο τα απαραίτητα σκίτσα για να προετοιμάσει τον αναγνώστη για το κάθε μαγικό πείραμα.

Η Κλείδα του Σολομώντος, χωρισμένη σε δύο βιβλία, περιέχει κλητεύσεις και επικλήσεις για να καλέσεις πνεύματα νεκρών (κατά προτίμηση στην μάχη) και πνεύματα από την Κόλαση (δεν ξεκαθαρίζεται αν θα είναι δαίμονες ή τιμωρημένες ψυχές, αλλά γίνεται κατανοητό από τον στόχο των κειμένων ότι τα πνεύματα αυτά είναι δαίμονες). Και για να προστατευτεί ο επικαλεστής (καλούμενος και ως εξορκιστής στο βιβλίο) από αυτούς και από μια πιθανή προσπάθεια δαιμονισμού υπάρχουν κατάρες για να υποχρεώσουν τα απρόθυμα πνεύματα να υπακούσουν.

Έκτος στην επίδραση στο νου που κάνουν και ιστορικά υπάρχουν πολλά στοιχειά, όπως η μετατροπή αξιωματικών σε πόλεμο σε προδότες! όσοι ξέρουν ιστορία ίσως καταλάβουν σε ποιους αξιωματικούς αναφέρεσαι,που κατα ένα "σατανικό τρόπο" ξαφνικά μετατράπηκαν σε προδότες, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος:Σε ένα σχετικό φόρουμ κάποιος έγραφε το εξής το 2010: "Έχω διαβάσει σε ιστοσελίδα σχετικά με πύλες που ανοίγουν και επιτρέπουν την διέλευση χθόνιων οντοτήτων...Οι πύλες ουσιαστικά ειναι σύνορα διαστάσεων που διευκολύνουν την έλευση οντοτήτων .Επί του θέματος ίσως έχετε ακουστά τις σφραγίδες και τα ξόρκια της Σολομωνικής οι οποίες είναι επικλήσεις."

"Πύλες που ανοίγουν και επιτρέπουν την διέλευση χθόνιων οντοτήτων" αυτό μπορεί να μην λέει τίποτα στους περισσότερους που έχουν άγνοια σε πληθώρα θεμάτων, και που καταλήγουν στο τέλος αυτές "χθόνιες οντότητες" που εισέρχονται σε αυτή την διάσταση και του φυσικού κόσμου, αλλα τις πύλες που έκλεισε ο Μέγας Αλέξανδρος όλοι τις έχουν ακουστά χωρίς βεβαία να μπορούν να καταλάβουν τι είδους πύλες ήσαν αυτές.

Σωκράτης: Σύμφωνα με την ηθική θεωρία του Σωκράτη, η γνώση ταυτίζεται με την αρετή και αυτές μόνο οδηγούν στην ευδαιμονία. Για να οδηγηθεί όμως κάποιος σε αυτή, πρέπει να είναι ηθικός και ενάρετος και για να είναι κάποιος ενάρετος πρέπει να αποκτήσει γνώση του τι είναι αρετή. Η αρετή για τον Σωκράτη, δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή γενικών κανόνων που μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλοί, αλλά είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση της ψυχής. Η ψυχή, οδηγείται σε αυτή την ηθική κατάσταση όταν γνωρίζει το τι είναι αρετή.

Mε λίγα λογία αρετή δεν διδάσκεται στα σχολεία όσα πτυχία και να σου δώσουν, ειναι κατάσταση της ψυχής, η την έχεις η δεν την έχεις, και στο μεσαίωνα αυτοί που έλεγαν ότι ειναι μορφωμένοι και ειδικοί έκαιγαν ως αιρετικούς στην πυρά όσους δεν ακολουθούσαν την επίσημη ψευδό-επιστήμη τους τα ίδια κάνουν και σήμερα . Και οι μάζες έχουν φτάσει στο σημείο να θεωρούν σπουδαίο κάποιον μονο και μονο επειδή έχει τίτλους χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα απολύτως! όμοιος και θεοποιούν όλους αυτούς που εμφανίζουν ως φωστήρες που κρύβουν την μοχθηρή φύση τους πίσω από ευγένειες και καθοπρεπισμους .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications