ΗΠΑ: Νεκρός δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει μυστική συνάντηση του Μπιλ Κλιντον

Νεκρός βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ABC Christopher Sign, ο οποίος το 2016 είχε αποκαλύψει τη μυστική συνάντηση του Μπίλ Κλίντον με την γενική την Εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου των ΗΠΑ Loretta Lynch.

Ο 45χρονος Sign βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Birmingham, της Αλαμπάμα και σύμφωνα με την αστυνομία ερευνάται εάν πρόκειται για "αυτοκτονία" δηλαδη τον αυτοκτόνησαν .

Ο Sign είχε αποκαλύψει τη μυστική συνάντηση του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλιντον με την γενική Εισαγγελέα τον Ιούνιο του 2016 στο αεροδρόμιο στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όταν ο Μπίλ Κλινοτν είχε κατέβει από το αεροσκάφος του, είχε περπατήσει στην πίστα για να επιβιβαστεί στο κυβερνητικό αεροσκάφος της γενικής Εισαγγελέα.

Το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει ήταν μεγάλο καθώς τότε ήταν στο αποκάρωμά του το σκάνδαλο με τα e-mail της τότε υποψήφιας για το προεδρικό αξίωμα Χίλαρι Κλιντον και την οποία ερευνούσε το FBI.

Η συνάντηση θεωρήθηκε ως παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, και είχε προκαλέσει ζημιά στην προεκλογική εκστρατεία της Κλιντον.Τώρα ο δημοσιογράφος που είχε αποκαλύψει την ιστορία βρέθηκε νεκρός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications