Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Παραδόθηκε στις Αρχές η 27χρονη φερόμενη ως  «τσιλιαδόρος»

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη.

Η νεαρή εμφανίστηκε με τον δικηγόρο της στο τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες .Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το imerazante.gr, απόψε αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων που άνοιξε το πρωί του Σαββάτου.

Για πάνω από πέντε ώρες, από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, απολογήθηκε στον ανακριτή Ζακύνθου ο κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονική ενέδρα που κόστισε τη ζωή της Χριστίνας Κλουτσινιώτη και τον σοβαρό τραυματισμό του συζύγου της, Ντίμη Κορφιάτη, στις 9 Ιουνίου 2020.

Τελικά φαίνεται πως έπεισε με τα επιχειρήματά του και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη δίκη της υπόθεσης.

Παράλληλα, ο δεύτερος βασικός κατηγορούμενος, ο 38χρονος ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία πυροβόλησε τους Κορφιάτη και Κλουτσινιώτη, προβάλει άλλοθι για την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας, χρησιμοποιώντας ως μάρτυρα ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον οδηγό του, με τον οποίο ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε την επίμαχη ώρα έξω από τη ΓΑΔΑ.

Το «βαθύ λαρύγγι»
Και στο παρασκήνιο βρίσκεται ο μάρτυρας-κλειδί της υπόθεσης, το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε όλες τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας και της εκτέλεσης του σχεδίου της δολοφονίας, όπου συμμετείχε και ο ίδιος.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που πιθανότατα είναι ο ίδιος με αυτόν που ενημέρωσε τον Κορφιάτη για τους δράστες της δολοφονίας της συζύγου του και του τραυματισμού του, αφού και η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει τον Δεκέμβριο του 2020 ο, δολοφονημένος πλέον, Ντίμης Κορφιάτης περιείχε τα ίδια ονόματα και τις ίδιες πληροφορίες με αυτές, που αναλυτικά και με τις σχετικές προανακριτικές αναλύσεις, περιείχε και η δικογραφία που υπέβαλε στον Εισαγγελέα στις 8 Ιουνίου η Ασφάλεια Αττικής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications