Λατινοπούλου: «Στη χώρα του λαθρομεταναστευτικού ακυρώθηκε λόγω πολιτικής ορθότητας το συνέδριο για την υπογεννητικότητα»

H πολιτεύτρια της ΝΔ, που έχει δεχθεί και εσωκομματικά πυρά, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έχει αποδείξει πως δεν κρύβεται πίσω από λόγους πολιτικής ορθότητας.

Έτσι και αυτή τη φορά σχολιάζοντας τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το ακυρωθέν συνέδριο υπογονιμότητας έγραψε:

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα.

Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μίλησε για την ανάρτηση που έκανε στο Instagram για τη μόδα των γυναικών να ανεβάζουν φωτογραφίες από αξύριστα σημεία του σώματός τους.

«Είπα μια σκληρή αλήθεια η οποία πείραξε πάρα πολλούς. Αναρωτιέμαι αν ζούμε σε μια Δημοκρατία, έχουμε δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Είπα την προσωπική μου άποψη, θεωρώ οξύμωρο όσοι ευαγγελίζονται την ελευθερία έκφρασης να μου επιτίθονται και να απειλούν τη ζωή μου. Εγώ δεν μαζεύω ψήφους, στην πολιτική πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης μου και αυτό κάνω.

Αν δεν ήταν επίκαιρο και σημαντικό το θέμα, δεν θα δεχόμουν τόσες πολλές και επιθετικές απαντήσεις στην ανάρτησή μου. Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω συμφωνεί με αυτό που λέω και δεν μπορεί να εκφράσει αυτή τη συμφωνία του. Ολες οι γυναίκες έχουν ατέλειες, αλλά γιατί πρέπει να δείξουν αυτές τις ατέλειές τους; Δεν έχω μετανιώσει για το βίντεο που ανέβασα, είπα την άποψή μου και είμαι περήφανη που μπορώ να εκφράσω την άποψή μου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications