Είναι  τόσο αθώοι που θέλουν ασυλία  -  Εξαδάκτυλος: Ασυλία και στους γιατρούς που ασχολούνται με περιστατικά κορωνοϊού!!

Την επέκταση του ακαταδίωκτου και στους γιατρούς που ασχολούνται με περιστατικά της Covid-19, ζήτησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Στο πλαίσιο συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Εξαδάκτυλος κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει δεκτή την τροπολογία που παρέχει ασυλία και στους γιατρούς που ασχολούνται με περιστατικά κορονοϊού, εκτός από τα μέλη της Eπιτροπής Eμπειρογνωμόνων.

«Αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν και δίνουν τη μάχη στα χαρακώματα, θα ταλαιπωρηθούν στα δικαστήρια και κινδυνεύουν να υποστούν τεράστια οικονομική, ηθική και ψυχική ζημιά», ανέφερε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, χαρακτηρίζοντας απαραίτητη την ασυλία των γιατρών που ασχολούνται με περιστατικά Covid-19, με εξαίρεση ωστόσο, τις περιπτώσεις της βαριάς αμέλειας.

Οι περισσότεροι θα ειναι μελή διεθνών εγκληματικών οργανώσεων (όλες της γνωστής φυλής του Γιάχβε) όπως φαίνεται απο τα προφίλ τους στο ίντερνετ, γιαυτό ζητούν Ασυλία .

Ηθική και ψυχική ζημιά ??? για πάθουν ηθική ζημιά πρέπει πρώτα να έχουν ηθική! ψυχική ζημιά οι ψυχοπαθείς και τα εγκληματικα στοιχειά ? δεν θα μπορουν να κοιμηθούν από την αναισθησία τους!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications