Μητσοτάκης: Όσοι εμβολιαστείτε θα ζήσετε - Όσοι αρνηθείτε μπορεί να πεθάνετε από τη μετάλλαξη «Δέλτα»!

Από τους ίδιους παίρνουν εντολές: Ο Μητσοτάκης κατά την άφιξή του για τις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκε ανήσυχος για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του Covid-19, πιο γνωστή ως «ινδική μετάλλαξη» και παρά το γεγονός ότι αποδεδειγμένα μειώνεται το ποσοστό αποτελεσματικότητας των εμβολίων έναντι αυτής της μορφής του ιού, υποστήριξε ουσιαστικά ότι «όποιος δεν εμβολιαστεί θα πεθάνει».

Πανικοβλημένος σαφώς από το γεγονός ότι λόγω των σφαλμάτων της κυβέρνησής του, το πρόγραμμα εμβολιασμών έχει «βαλτώσει».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε συγκεκριμένα ότι «στο ζήτημα, του Covid αναμένουμε την άμεση ενεργοποίηση από όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού πιστοποιητικού από την 1η Ιουλίου, έτσι ώστε να επιτραπεί με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όμως, η μεγάλη πρόκληση εξακολουθεί και παραμένει η επιτάχυνση του ρυθμού των εμβολιασμών, καθώς βρισκόμαστε πια αντιμέτωποι με τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας».

Πρόσθεσε πως «Θέλω να επαναλάβω ένα μήνυμα πάρα πολύ απλό, το οποίο μετέφερε χθες και ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος, ο κύριος Fauci: Είστε εμβολιασμένοι, είστε ασφαλείς. Είστε ανεμβολίαστοι, κινδυνεύετε. Τόσο απλά και τόσο καθαρά. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλεόνασμα εμβολίων διαθέσιμων για όλες τις ηλικίες στην πατρίδα μας. Και θέλω να κάνω ακόμη μία έκκληση στους συμπολίτες μας να σπεύσουν να εμβολιαστούν, έτσι ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Μόνη λύση η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία στο Κυπριακό

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμα ότι «στη συζήτηση που θα έχουμε με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών είναι πολύ σημαντικό να επαναληφθεί, με τρόπο κατηγορηματικό, ότι η μόνη λύση για το Κυπριακό μπορεί να βρεθεί στο πλαίσιο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα. Οποιαδήποτε συζήτηση λύσης που αφορά τη δημιουργία δύο ξεχωριστών κρατών να απορρίπτεται επί της αρχής, διότι αντιβαίνει σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αλλά και στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Ικανοποιημένος από το αρχικό σχέδιο συμπερασμάτων για Τουρκία

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του όσον αφορά στην Τουρκία για το αρχικό σχέδιο των συμπερασμάτων όπως αυτό έχει παρουσιαστεί, καθώς αποσαφηνίζει ότι το πλαίσιο βελτίωσης των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία πρέπει να γίνει με σταδιακό αλλά και αναστρέψιμο τρόπο σε περίπτωση που η Τουρκία επανέλθει σε προκλητική συμπεριφορά, επαναλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Κορυφής του περασμένου Μαρτίου.

Τέλος, στο ζήτημα της Μετανάστευσης, είπε: «αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που η Τουρκία έχει να επιτελέσει ως προς την ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών. Δεν είμαστε καθόλου αντίθετοι σε μία επιπρόσθετη χρηματοδότηση, υπό δύο προϋποθέσεις όμως, τις οποίες θα πρέπει η Τουρκία να τηρήσει απαρέγκλιτα: Η πρώτη είναι η αποφυγή οποιασδήποτε εργαλειοποίησης προσφύγων και μεταναστών και η δεύτερη προϋπόθεση -προφανώς- είναι η αποδοχή της επιστροφής στην Τουρκία ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα ελληνικά νησιά και οι αιτήσεις ασύλου έχουν απορριφθεί τελεσίδικα».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Είδατε την φωτό του Μητσοτάκης!
. Ο άνθρωπος αυτός τον βάλανε στην θέση αυτή διότι είναι ΗΛΙΘΙΟΣ! Η μάνα του η Δώρα κυβερνά την Ελλάδα από πίσω του! Στραβοί είστε??Η ηστορια του Covid 19, μια ΓΡΗΠΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΔΙΟΤΙ, ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΡΤΑΔΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ! τοσο απλό! Ελπίζω ότι όλλοι εσείς που είδατε τους πολιτικούς και άλλους σπουδαίους να Εμβολιαζοντε δεν πιστεύετε ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΛΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟΝ! Κανείς δεν έχει εμβολιαστεί! Εμάς θέλουν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, και γιαυτο θέλουν να μας ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. ΠΡΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ, ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΙΛΙΑ! Έχει πάνω από 40 χρόνια πετάξαμε τις ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ μας και σε ένα μήνα βρήκαμε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΔΕΟ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ! Θα τρελαθούν, οι ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ είναι η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΟΡΗΒΟ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, Και καταλήγετε να είστε ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΩΑ,! Αυτό θέλουν Πλυθισμο 500 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ, δηλαδή οι Εβραίοι και οι Δουλη τους. Ο πατέρας του Βιλλ Gates ανέθεσε σε έναν CHRISTIAN NA δημιουργήσει τους ΛΥΘΟΥΣ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ! Στο διαδικτιο είναι Ολλα" Ξυπνήστε, κανένας Εβραίος δεν εμβολιάζετε. Κάνουν πως εμβολιαζοντε μονον για τα κουτουρνηθια που έχουν ήδη χάσει τον ΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications