«Ειδικός»    : Η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται πιο εύκολα στους «ανεμβολίαστους»

Σε ποιο κόσμο βγαινει απόφοιτος μασονικής σχολής και λέει αυτό: Η μετάλλαξη Δέλτα του κοροναϊού μεταδίδεται πιο εύκολα στους ανεμβολίαστους, και παίζει σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους τύπου in.gr, και οχι μονο συνεχίζουν να έχουν κόσμο αλλα ορδές τον ακολουθούν ως ειδικό και ως υπόδειγμα ανθρώπου??

Σε ποιο κόσμο ορδές που δεν καταλαβαίνουν τίποτα όχι μόνο ξινίζουν τα μούτρα τους αν τους πεις τα αυτονόητα που δεν βλέπουν καθώς μάτια έχουν όλοι όπως και τα ζώα αλλα αντίληψη ελάχιστοι,δεν υποστηρίζουν αλλα μπορεί να πουν και ύβρεις??

Σε αυτό το κόσμο είσαι που ισχύουν όλα τα αντίθετα απο αυτά που σε λένε και σου έμαθαν από το σχολείο ,οτι ξέρεις λοιπόν ισχύει το αντίθετο συμπεριλαμβανομένου αυτούς που θεωρείς υπόδειγμα ανθρώπων, αυτά περί ναζι φασίστες, για τον "κάλο θεούλη" και πολλά άλλα που μπορεί να ξεπερνούν την νοημοσύνη σου όπως τι ακριβώς ειναι η ζωή και ο θάνατος , πάντως οχι αυτα που έμαθαν στο σχολείο...

Μόσιαλος: Η μετάλλαξη Δέλτα του κοροναϊού μεταδίδεται πιο εύκολα στους ανεμβολίαστους
Η μετάλλαξη Δέλτα του κοροναϊού θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες σε όλο τον πλανήτη, επομένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στη χώρα μας, ιδιαίτερα στους πληθυσμούς των ανεμβολίαστων, στα παιδιά και σε όσους είναι ανοσοκατεσταλμένοι και δεν απέκτησαν ανοσία μετά τον εμβολιασμό.

«Να μην εκπλαγούμε, αν δούμε αύξηση των κρουσμάτων στους πληθυσμούς των ανεμβολίαστων και αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία μας. Τα νοσοκομεία θα επιβαρυνθούν αδικαιολόγητα και αυτό θα έχει ως αποτελέσματα τη μείωση της πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας για τους ασθενείς που δεν πάσχουν από τη νόσο Covid-19».

Παρουσιάζοντας σχετικό συγκριτικό πίνακα, επισημαίνει ότι η επίπτωση της μετάλλαξης Δέλτα (Ινδικής) είναι μεγαλύτερη στη Μεγάλη Βρετανία, στην οποία υπάρχουν πλέον περισσότερες νέες λοιμώξεις σε σύγκριση με άλλες χώρες της δυτικής (Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία) αλλά και της ανατολικής Ευρώπης (Ρωσία).

«Αλλά υπάρχει μια ποιοτική διαφορά», όπως υπογραμμίζει. «Ο αριθμός των σοβαρών περιπτώσεων είναι μικρότερος στη Μεγάλη Βρετανία. Και ο αριθμός αυτός αντανακλά την επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer και της Astra Zeneca. Ο αριθμός των λοιμώξεων αυξήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, γιατί η μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται πιο εύκολα στους πληθυσμούς και στις κοινότητες των μη εμβολιασμένων. Αλλά και γιατί τα εμβόλια της Pfizer και της Astra Zeneca, ενώ ήταν 100% αποτελεσματικά απέναντι στη Βρετανική μετάλλαξη, που επικρατεί μέχρι στιγμής στη χώρα μας, όσον αφορά στην αποτροπή νοσηλειών και βαριών περιπτώσεων, τώρα είναι λίγο λιγότερο αποτελεσματικά: 96% και 92% αντίστοιχα».

-----
Μόσιαλος: Απόφοιτος μασονικής σχολής London School of Economics που ιδρύθηκε απο την Φαβιανή Εταιρεία (Fabian Society)με σήμα λύκο ντυμένο πρόβατο , μασονους τέκτονες κομμουνιστές και δεν συμμαζεύεται. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έκαναν τεράστια πλύση εγκεφάλου στην νέα γενιά με ροκ μουσική, σ@ξ και ναρκωτικά, επιτυγχάνοντας έτσι το κοινωνικό έλεγχο, και ένας είχε δηλώσει ήδη από το 1855 ο μασόνος Αλεξάντερ Χέρζεν : «Είναι δυνατόν να οδηγήσουμε μια ολόκληρη γενιά στην παραπλάνηση, να την τυφλώσουμε, και να την καθοδηγήσουμε προς λάθος στόχους…» (Alexander Herzen, «From the Other Shore», Ταλίν , 1970, σελ. 130). ...

Οι ίδιοι οχι μονο συνεχίζουν μεσώ ίντερνετ μετα απο σχόλες και σχολεία αλλα κανουν και λογοκρισία και πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες με καθε τρόπο, ώστε να μείνουν μονο οι δίκες τους, και οι μάζες να έχουν μια εντελώς ψεύτικη εικόνα για το κόσμο μέσα απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους,εφόσον λοιπόν οι μάζες λειτουργούν ως κοπάδια προβάτων γιαυτό και εξαφανηστηκαν ηδη δεκάδες ανεξάρτητες σελίδες από το 2014, και τον έχουν κανει να ασχολείται μονο με χαζομάρες που βάζουν σε δεκάδες ψευδό-έγκυρες πήγες τους και να τα θεωρεί και ως σοβαρά θέματα , και στα αλήθεια σοβαρά να τα θεωρεί χαζομάρες και δηθεν θεωρίες συνωμοσίας , ειναι ήδη ξοφλημένες γιαυτό και έστησαν όλο αυτό θέατρο με μάσκες κτλ, επειδή λειτουργούν εκ του ασφαλούς ( τους βλέπουμε μέσω ιντερνετ), δεν υπήρχε περίπτωση να έκαναν κάτι τέτοιο αν δεν έβλεπαν πρώτα ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού δεν έχει καμια διάφορα απο τα πρόβατα πνευματικά και ηθικά και έχει φτάσει στο σημείο να υποστηρίζει τους ίδιους και να πατάει και like σε ψευδό-έγκυρες πήγες τους......

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications