Δηλώσεις Σ.Μπαλάσκα για Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος είναι βλάκας - θα μπορούσε να φάει μόνο 4 χρόνια φυλακή»

Ο συνδικαλιστής και άτυπος εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, επί υπουργείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Σταύρος Μπαλάσκας, προχώρησε σε απίστευτες δηλώσεις σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή για τα Γλυκά Νερά, καθώς ουσιαστικά έδωσε «οδηγίες» για το πως ο πιλότος θα μπορούσε να κάνει το έγκλημα και να φάει μόνο 4 χρόνια φυλακή!

Συγκεκριμένα ο κ.Μπαλάσκας ερωτηθείς τι συνάγει κανείς από τις ενέργειες του γυναικοκτόνου, σόκαρε με όσα ανέφερε λεπτομερώς:

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είπε ο κ. Μπαλάσκας. Και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά 'χασε και "τρελάθηκε" ... αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή ... θα πήγαινε "εν βρασμώ ψυχής" σε οικογενειακό καυγά, "χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή", "δε λειτουργούσα εγώ", με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

Και μάλιστα, έβαλε ακόμα μία ποιοτική παράμετρο για τους επίδοξους γυναικοκτόνους, που ακολουθώντας τις οδηγίες τους μπορεί να επιτύχουν αυτή την χαμηλή ποινή φυλάκισης. «Είναι νέο παιδί», είπε για το δολοφόνο, δηλαδή με βάση τις προτάσεις του θα ήταν ξανά «έξω» πριν καν φτάσει τα 40.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications