Τράγκας: Είμαστε κοντά σε ένα παγκόσμιο σκάνδαλο, ένα γιγαντιαίο ιατρικό έγκλημα!

Εξελίσσεται σε παγκόσμια τραγωδία. Είμαστε κοντά σε ένα παγκόσμιο σκάνδαλο, ένα γιγαντιαίο ιατρικό έγκλημα. Πρωταγωνιστές οι πολυεθνικές εταιρείες φαρμάκων και οι κυβερνήσεις που πιέζουν για μαζικούς εμβολιασμούς, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η τρίτη πειραματική φάση δοκιμών. Τόσο τα εμβόλια AstraZeneca, όσο και τα εμβόλια Pfizer και Moderna, όπως διαπιστώνεται, προκαλούν θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες.

Ήδη, όλα δείχνουν ότι περίπου μισό εκατομμύριο Έλληνες έκαναν ένα αμφισβητούμενο εμβόλιο της Astra Zeneca, ιδιαίτερα επικίνδυνο και αυτή την ώρα ακούνε βλακώδεις ερμηνείες και επικίνδυνες προτροπές από ειδικούς, που δεν είναι ειδικοί και δεν γνωρίζουν που θα καταλήξουν οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς. Παρενέργειες στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου, στη γένεση διαφόρων ασθενειών και σε γενετικές μεταλλάξεις που θα διαπιστωθούν στις σημερινές και στις επόμενες γενιές.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να δικαιολογήσει την τραγωδία με την AstraZeneca, αλλά χθες το βράδυ έφθασε στο σημείο ακόμη και η νύφη του πρωθυπουργού να αναρωτιέται στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αν μπορούν μισό εκατομμύριο εμβολιασμένοι που έκαναν την πρώτη δόση με AstraZeneca να κάνουν τώρα τη δεύτερη δόση με εμβόλιο άλλης εταιρείας.

Ο επιστήμονας που φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ την ώρα των ειδήσεων έλεγε το εκπληκτικό, ότι όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση με AstraZeneca και δεν έχουν παρουσιάσει προβλήματα, έχουν πολύ μικρή πιθανότητα να πάθουν κάτι εάν κάνουν τη δεύτερη! Χωρίς να αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος ότι έλεγε στους Έλληνες πως είτε είχες συμπτώματα στην πρώτη δόση είτε δεν είχες, τα εμβόλια της AstraZeneca είναι επικίνδυνα! Έλεγε ουσιαστικά πως είναι ρίσκο! Επίσης είπε στην κ. Κοσιώνη ότι «είναι προβληματικό το κοκτέιλ να έχεις κάνει Astra Zeneca και μετά να κάνεις δεύτερη δόση Pfizer ή Moderna» γιατί αυτή η μίξη δεν έχει μελετηθεί.

Η κυβέρνηση πρέπει να δείξει αυτοσυγκράτηση διότι μπορεί να καταλήξουμε σε μία εθνική και, ενδεχομένως, παγκόσμια τραγωδία. Έχουν ξεκινήσει έρευνες διεθνώς και στην Ελλάδα για περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που προκαλούν τα εμβόλια Pfizer και Moderna, δηλαδή τα εμβόλια mRNA. To AstraZeneca έχει ήδη κηρυχτεί λίαν επικίνδυνο. Καλά θα κάνουν οι διάφοροι «Βασιλακόπουλοι» που, ως μη ειδικοί λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι, γελοιοποιούν την ιατρική επιστήμη, «αναλαμβάνοντας» το ρόλο των ειδικών στα εμβόλια, να σταματήσουν γιατί πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά σοβαρών παθήσεων που προκαλούν τα μη ολοκληρωμένα πειραματικά εμβόλια . Όπως αυξάνεται και ο αριθμός των θανάτων.

Οι διάφοροι Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες έχουν εξαφανιστεί και οι διάφοροι κυβερνητικοί επιχειρούν να δικαιολογήσουν αυτά που συμβαίνουν. Επιχειρούν δηλαδή να δικαιολογήσουν και να ρίξουν στα «μαλακά» όλα αυτά τα περιστατικά σοβαρών ασθενειών που διαπιστώνεται ότι φέρνουν οι εμβολιασμοί τόσο με Αstra Zeneca όσο και με Pfizer και Moderna. Συνιστώ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα μέλη του Μεγάρου Μαξίμου, να επιδείξουν μεγάλη αυτοσυγκράτηση διότι πυκνώνουν τα περιστατικά μυοκαρδιοπαθειών σε άτομα άνω των 55 και 60 ετών και δεν γνωρίζουμε που θα φτάσει η καταγραφή ανεπιθύμητων παρενεργειών στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Ήδη, αναφορές γιατρών στις ΗΠΑ κατέγραψαν 216 περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά την πρώτη δόση εμβολίων mRNA, Pfizer και Moderna και 573 μετά τη δεύτερη δόση. Ο αριθμός των θανάτων είναι μεγάλος και είναι τραγικό λάθος να γίνονται μαζικοί εμβολιασμοί πάνω στο κύμα της μεγάλης πανδημίας. Ο ιός μεταλλάσσεται και αποκτά ανθεκτικότητα. Αυτό επισημαίνουν διάσημοι ιολόγοι. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας:

Αμαθείς και ασυνείδητοι δημοσιογράφοι χωρίς αιδώ, σπρώχνουν τον κόσμο σε μαζικούς εμβολιασμούς χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν αυτά που διαπιστώνονται παγκοσμίως. Ήταν ισχυρό δείγμα ανησυχίας η στάση της κ. Κοσιώνη χθες στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το οποίο επιστήμων, που προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πράγματα έσπειρε ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία, λέγοντας ότι το να κάνει κάποιος κοκτέιλ εμβολίων με πρώτη δόση Astra Zeneca και με δεύτερη δόση το οτιδήποτε άλλο , δεν συνιστάται γιατί δεν έχει μελετηθεί.

Η τεράστια εγκληματική ευθύνη της Κίνας βγαίνει πλέον στο φως όπως και πόσο δίκιο είχε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι αμερικανικές υπηρεσίες, Όσοι έκρυβαν και κρύβουν επιμελώς τις ευθύνες της Κίνας μετέχοντας σε ένα πρωτοφανές εγκληματικό σχέδιο εναντίον της ανθρωπότητας, θέλοντας να προωθήσουν τα συμφέροντα και τη επιρροή του Πεκίνου, αλλά και να αυξήσουν τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία, κατάφεραν να σπείρουν στην ανθρωπότητα έναν επικίνδυνο ιό και όχι έναν συνηθισμένο ιό γρίπης. Είναι άγνωστο ακόμη πως εισβάλλει και διαταράσσει το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων.

Από μέρα σε μέρα βγαίνουν περισσότερα στοιχεία για τη ενοχή του Πεκίνου, Εδώ στην Αθήνα υπάρχει εντονότατη στροφή κατά της Κίνας γιατί τόσο οι αμερικανικές υπηρεσίες επί εποχής Πομπέο, όσο και άλλοι παράγοντες είχαν διαπιστώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης, οι λοιμωξιολόγοι σύμβουλοί του, ο κ. Αλαφούζος και άλλοι είχαν φιλικά αισθήματα μ τους Κινέζους , με τον κινεζικό κολοσσό τηλεπικοινωνιών Huawei, με τα κινέζικα ναυπηγεία, με την Cosco και με άλλους οικονομικούς οργανισμούς του Πεκίνου, απόλυτα συνδεδεμένους με τις κινεζικές ένοπλες δυνάμεις. Πρέπει να επισημάνω για μια ακόμη φορά όσα έλεγε ο πρώην Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών ο κ. Πομπέο στις επισκέψεις του στην Αθήνα προσπαθώντας να πείσει τον κ. Μητσοτάκη να μην πάει στο Πεκίνο και να μην επιλέξει το σύστημα 5G από τον κινεζικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό. Ίδρωσαν οι Αμερικανοί να τον πείσουν ότι αυτό αποτελεί ανατροπή του αμυντικού συστήματος της Δυτικής Συμμαχίας.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εκτιμά ότι η κ. Φον ντερ Λάιεν σύντομα θα δώσει το σύνθημα να πέσει χρήμα στην ελληνική αγορά. Τουλάχιστον το πρώτο μέρος από τα 7,5 δισ. του προγράμματος ανάκαμψης για την Ελλάδα. Η πρόεδρος της Κομισιόν θα έρθει αύριο στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη και εντός του Ιουλίου αναμένεται να εισρεύσουν τα πρώτα 3,9 δισ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον υπερχρεωμένο και πεινασμένο και άνεργο Ελληνικό λαό. Ένα πολύ μεγάλο μέρος όλων αυτών των χρημάτων θα πάει στην «πράσινη ενέργεια», δηλαδή στα ταμεία των Γερμανών βιομηχάνων. Οι Έλληνες ήδη έχουν εισέλθει σε εργασιακό μεσαίωνα πριν καν εφαρμοστεί η, στην κυριολεξία, ανθρωποφαγική, εργασιακή νομοθεσία του κ. Χατζηδάκη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications