Ο Αναγνωστόπουλος απαντά για τη Σούδα, τα χρήματα και αν έχει σχέση με τον Δογιάκη

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχωρά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Μέσω του ΑΝΤ1 εκφράζει μάλιστα την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του. «Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα προχωρά σε διευκρινίσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που αγόρασαν στο Πικέρμι, αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. «Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα» πρόσθεσε.

Επίσης σημείωσε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός», ο οποίος αυτοκτόνησε. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του» τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: «Ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρόνια».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν, σημείωσε: «Τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο» κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications