Γυναίκα καταρρέει στο προαύλιο νοσοκομείου μετά τον εμβολιασμό

«Δεν πρόλαβε να φτάσει ούτε μέχρι το αμάξι», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου, στο νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, μια γυναίκα, η οποία μόλις έχει εμβολιαστεί, καταρρέει στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι νοσηλεύτριες σπεύδουν να την βοηθήσουν μαζί και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα, πάντα με τις καταγγελίες, την ίδια ημέρα υπήρξαν τουλάχιστον άλλα δύο τέτοια περιστατικά, τα οποία σχετίζονται με εμβολιασμούς πολιτών.

Δεν είναι ακόμα βέβαιο με ποιο εμβόλιο εμβολιάστηκαν στο εν λόγω νοσοκομείο.

Πολίτης, ο οποίος βρισκόταν στο προαύλιο του νοσοκομείου για άλλη δουλειά εκείνη την ώρα, κατέγραψε με το κινητό του το περιστατικό με τη λιποθυμία: «Μόλις έκανε το εμβόλιο και κατέρρευσε. Πάει η γυναίκα. Ωχ Θεέ μου».

«Δεν πρόλαβε να φτάσει ούτε μέχρι το αμάξι», γράφει στην ανάρτησή του.

Δείτε ΕΔΩ τι δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης: «Πάγωσα σοκαρίστικα. Ήταν υγιέστατη και σωριάστηκε», αναφέρει.

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ένας πολίτης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο. Με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει: «Τώρα νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος (Θεσσαλονίκη). Έκανε το εμβόλιο και… δεν έφτασε ούτε μέχρι το αυτοκίνητο».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος πολίτης το νοσοκομείο τον πληροφόρησε ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και ότι μέσα σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία ανάλογα περιστατικά! Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η γυναίκα είναι 50 ετών και δουλεύει στον τουρισμό, η ίδια μάλιστα φέρεται να εμβολιάστηκε γιατί δέχθηκε πίεση από το αφεντικό της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications