Γνωστός παρουσιαστής του Fox News καταγγέλλει πως τον παρακολουθούν κρατικές υπηρεσίες έτσι νομίζει

Η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (National Security Agency, NSA), αναγκάστηκε χθες να διαψεύσει την καταγγελία του Τάκερ Κάρλσον, παρουσιαστή του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News,πως τον παρακολουθεί και αποπειράται να τερματίσει την εκπομπή του.

«Η κατηγορία αυτή είναι αναληθής. Ο Τάκερ Κάρλσον ουδέποτε υπήρξε στόχος σε επιχείρηση συγκέντρωσης πληροφοριών της Υπηρεσίας και η NSA ουδέποτε είχε οποιοδήποτε σχέδιο να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής του», ανέφερε μέσω Twitter η υπηρεσία κατασκοπείας.

Ο κ. Κάρλσον, συντηρητικός παρουσιαστής και σχολιαστής, εξ ορισμού σφοδρός επικριτής της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, υποστήριξε στη διάρκεια της εκπομπής του τη Δευτέρα πως «έμαθε από καταμηνυτή ατασθαλιών στην αμερικανική κυβέρνηση που αποφάσισε να τον προειδοποιήσει» ότι «η NSA (…) παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες μας και σχεδιάζει να τις διαρρεύσει σε μια προσπάθεια να σταματήσει η μετάδοση της εκπομπής» του.

«Η NSA συγκέντρωσε πληροφορίες εν αγνοία μας και το έκανε για πολιτικούς λόγους. Η κυβέρνηση Μπάιντεν μας κατασκοπεύει. Το έχουμε επιβεβαιώσει», ισχυρίστηκε.

Η NSA «έχει αποστολή τη συγκέντρωση πληροφοριών στο εξωτερικό», αντέτεινε η υπηρεσία μέσω Twitter, τυπικά δεν μπορεί να παρακολουθεί αμερικανούς πολίτες χωρίς δικαστικό ένταλμα παρά μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Τον Μάρτιο πάντως το αμερικανικό Πεντάγωνο είχε επικρίνει τον κ. Κάρλσον, κρίνοντας πως προσπάθησε «να εξευτελίσει ολόκληρο τον στρατό των ΗΠΑ» σε απόσπασμα της εκπομπής του στο οποίο χλεύαζε τον αυξανόμενο αριθμό γυναικών στις τάξεις του.

Τον παρακολουθούν κρατικές υπηρεσίες, αλλα όχι της Αμερικής! σε άλλους ανήκουν αυτές οι υπηρεσίες, οι όποιες παρακολουθούν τους έξυπνους σε ολο τον κόσμο, για την ιστορία οι άναρχο-συμμορίτες που δουλεύουν σε επίσημες εγκληματικές οργανώσεις τύπου ANTIFA,παρακολουθούν ακόμη και προσωπικά μηνύματα στο facebook, αλλιως πως γίνεται να κατεβάζουν φωτογραφία με τον Μπαφομετ απο άναρχο-σελιδα όταν την έστειλες σε άτομο σε προσωπικά μηνύματα στο facebook? και δεν ειναι μονο αυτα.

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Η μοσαντ το 2016 έκανε άνοιγμα στην κοινωνία διαφημίζοντας στο ιντερνετ την στρατολόγηση νέων - ψάρεψαν μπόλικους Αλβανούς και αντιφα τότε - για δουλειά από το σπίτι, ποιος ξέρει; Όλοι οι αντιφα έλληνες και ξένοι είναι δυνάμει κατάσκοποι μέσα στα σπίτια εθνικοφρόνων με Αμερικανοσιωνιστική τεχνική υποστήριξη και φυσικά με τα στραβά μάτια των Ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών. Η ΕΥΠ δε, έχει εξελιχθεί μάλλον σε παρακρατική οργάνωση με "άγνωστους" χρηματοδότες, μέχρι σημείου που αποτελεί ασύμμετρη απειλή για την χώρα. Ως πότε ο στρατός μας θα διστάζει να επέμβει για να τις μαζέψει; Κατά βάθος το θέλουν και οι ίδιες, κάποιος να τις βάλει στην θέση τους.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications