Σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού τέθηκε η Ευρωπαϊκή Διοίκηση του ΝΑΤΟ λόγω “ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία”

Επιβεβαιώνεται απόλυτα το WarNews247 για τις δραματικές χτεσινές εξελίξεις καθώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Διοίκηση του ΝΑΤΟ αύξησε το επίπεδο συναγερμού στο υψηλότερο δυνατό που υπάρχει καθώς αναμένει σύρραξη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Μιλάμε για εκατοντάδες άρματα μάχης, τεθωρακισμένα, πυροβολικό και δύο Μεραρχίες Αλεξιπτωτιστών.Η Ρωσία τις τελευταίες 24 ώρες έχει μεταφέρει χιλιάδες στρατιώτες στα ουκρανικά σύνορα. Διαβάστε ξανά βήμα βήμα πως φτάσαμε στην μεγαλύτερη κρίση εδώ και χρόνια στην “πόρτα” της Ευρώπης. Μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία τα λεγόμενα “mainstream media” κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από πιθανή πολεμική σύρραξη μετά και τα χτεσινά διατάγματα του Κιέβου.

Ανοίγουν την πόρτα του φρενοκομείου: Το Κίεβο άλλαξε τις διαδικασίες επιστράτευσης και με διάταγμα κηρύσσει τον πόλεμο στην Ρωσία!
Ευρωπαϊκά ΜΜΕ: Τεράστιες ενισχύσεις μετέφερε η Ρωσία
Ο Στρατηγός Khomchak ανέφερε πως η Ουκρανία ενισχύσει σημαντικά τις δυνάμεις της σε Ντονέτσκ και Λουχάνσκ εκεί όπου ο “εχθρός είναι πιθανό να κτυπήσει”.

Στην γέφυρα της Κριμαίας εντοπίστηκαν μονάδες πυροβολικού 2S19 Msta-S, BMP-3 IFVs, στο Κρασνοντάρ BMP-2 IFVs, άρματα μάχης T-72 και φορτηγά.

Δύο τουλάχιστον σχηματισμοί Αλεξιπτωτιστών αφίχθησαν στην Κριμαία μαζί με μια μηχανοκίνητη δύναμη με BMP-3

Νew York Times: Η Ευρωπαϊκή Διοίκηση τέθηκε σε πολεμικό συναγερμό
Η EUCOM έχει αυξήσει το επίπεδο συναγερμού στο υψηλότερο δυνατό που υπάρχει λόγω των μεγάλων ρωσικών στρατιωτικών ενισχύσεων αναφέρει η μεγάλη εφημερίδα New York Times.

Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις της EYCOM βρίσκονται στο επίπεδο “πιθανή επικείμενη κρίση” το υψηλότερο που υπάρχει μέχρι τώρα.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ πίστευε ότι η Ρωσία θα αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με Ουκρανία. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Αντίθετα οι ρωσικές δυνάμεις αυξήθηκαν κατά πολύ γεγονός που δείχνει επικείμενες επιχειρήσεις.

“Επικείμενη κρίση” “Ο θάνατος των στρατιωτών μαζί με την ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη της Ρωσίας στα ουκρανικά σύνορα, τράβηξε την προσοχή Αμερικανών αξιωματούχων σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Γι αυτό η Ευρωπαϊκή Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ ανέβασε το επίπεδο ετοιμότητας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο που υπάρχει που αναφέρει “πιθανή επικείμενη κρίση”.
Οι σφοδρές συγκρούσεις και ανταλλαγές πυροβολικού στο Ντονέτσκ ήταν ασυνήθιστες την τελευταία ημέρα.
Συγκρούσεις διεξάγονταν κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής περίπου 250 χλμ ορυγμάτων και φραχτών. Ηταν ίσως η μεγαλύτερη σύγκρουση των τελευταίων 7 ετών.

Οι Ευρωπαϊκές αρχές έχουν εντοπίσει μεγάλες μεταφορές όπλων από την Ρωσία τις τελευταίες εβδομάδες.
Οι ανταλλαγές πυρών είναι πολύ συχνές πλέον και οι Ρώσοι διαπραγματευτές έχουν προειδοποιήσει για κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών που κρατούν χρόνια. Το Κοινοβούλιο στην Ουκρανία πέρασε την Τρίτη σχέδιο νόμου που αναφέρεται για “κλιμάκωση” στο μέτωπο και κάλεσε τις δυτικές κυβερνήσεις να “συνεχίσουν και να αυξήσουν την διεθνή πίεση, πολιτική και οικονομική, στην Ρωσία”.

Το νερό αιτία πολέμου
Αυτό κινητοποίησε Αμερικανούς και Ουκρανούς. Τη Δευτέρα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Jake Sullivan, επικοινώνησε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας της Ουκρανίας Andriy Yermak.
Η Ρωσία έχει κινητοποιήσει μεγάλες δυνάμεις αλεξιπτωτιστών στην Κριμαία γεγονός που δείχνει σύμφωνα με πολλούς αξιωματικούς, εισβολή.
Ο στόχος αυτή τη φορά μπορεί να είναι να κανάλια ύδρευσης που προμηθεύουν με νερό την Κριμαία από τον Δνείπερο ποταμό.

WarNews247

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications