«Έπαθα σοκ»! Τι δήλωσε φυσιοθεραπεύτρια που έκανε ΔΥΟ δόσεις εμβολίου Pfizer, vid

Το πρώτο θετικό της τεστ βγήκε πριν από λίγες μέρες: Μετά από δύο δόσεις του εμβολίου! «Έπαθα σοκ, ξέρετε», είπε η Rewerts σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. «Αμέσως σκέφτηκα: Το τεστ πρέπει να βγήκε ψευδώς θετικό. Δεν μπορεί να είναι σωστό».

Ωστόσο, έκανε πολλές δοκιμές και το επιβεβαίωσαν με την Αμερικανίδα φυσιοθεραπεύτρια να είναι σοκαρισμένη, επειδή είναι πλήρως εμβολιασμένη.

Ως εργαζόμενη στον τομέα της Υγείας, η Rewerts έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer τον Δεκέμβριο του 2020. Την δεύτερη δόση την έκανε τρεις εβδομάδες αργότερα τον Ιανουάριο.

Μετά από δύο μήνες μετά την δεύτερη λήψη, προσβλήθηκε από τον ιό.

«Λοιπόν, είναι πολύ περίεργο», είπε η Rewerts, η οποία, όπως μεταδίδεται από τηλεοπτικά ΜΜΕ, αποτελεί την μία περίπτωση ενός αυξανόμενου αριθμού ατόμων που κολλάνε ιό μετά το εμβόλιο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Υπουργείο Υγείας της Μινεσότα κυκλοφόρησε μία συμβουλευτική έκθεση για την Υγεία, λέγοντας ότι μαζί με τον CDC, διερευνά μολύνσεις COVID-19 μεταξύ ατόμων που «εμβολιάζονται κατάλληλα».

Ο Dr Timothy Hendrix δήλωσε πως είναι πιθανό για κάποιον που είναι πλήρως εμβολιασμένος να συνεχίσει να προσβάλλει τον ιό, ωστόσο ισχυρίζεται πως μπορεί να αποτρέψει πιο σοβαρές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της νοσηλείας και του θανάτου.

Η Rewerts είπε ότι τρία από τα μέλη της οικογένειάς της που είχαν επίσης εμβολιαστεί, κόλλησαν κορωνοϊό.
«Ένα από τα μέλη της οικογένειάς μου πήγε πραγματικά στο νοσοκομείο. Θέλω να πω, αυτό είναι αρκετά σοβαρό για να ανησυχείτε για το εμβόλιο», σημείωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως αυτή και η οικογένειά της θα συνεχίσουν να τηρούν την κοινωνική απόσταση και να φορούν μάσκες.

Άλλωστε και οι κρατικοί «ειδικοί», ειδικά εκείνοι στην Ελλάδα, προτείνουν μάσκα και μέτρα περιορισμού και μετά τους εμβολιασμούς!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications