Το Κίεβο διέταξε επιστράτευση εφέδρων - Λαβρόφ: «Αν ξεκινήσετε πόλεμο κατά του Ντονμπάς θα καταστραφεί η Ουκρανία»

Πριν από λίγο ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ, δήλωσε ότι «οι προσπάθειες των Ουκρανών να εξαπολύσουν ένα νέο πόλεμο κατά του Nτόνμπας, μπορεί να τελειώσουν με καταστροφή της Ουκρανίας».

Ο Λαβρόφ δεν συνηθίζει να μιλάει με έντονη γλώσσα. Και αυτός και η Ζαχάροβα όταν ανακοινώνουν κάτι «βαρύγδουπο» είναι γιατί ακριβώς αυτό θα συμβεί. Στο μεταξύ πληθαίνουν οι εχθροπραξίες στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ανατολική Ουκρανία καθώς δημοσιεύτηκε βίντεο που δείχνει Ουκρανό στρατιώτη να εξαπολύει ρουκέτα RPG-7 προς τους ρωσόφονους.

Επιστρατεύονται έφεδροι στην Ουκρανία
Την ίδια στιγμή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Ουκρανία αναφέρουν πως δόθηκε εντολή από το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο να επιστρατευθούν σειρές εφέδρων οπλιτών και αξιωματικών.

Η ταχεία ναρκοθέτηση από τους Ουκρανούς φέρνει απώλειες!
Πριν από λίγο πάντως δύο Ουκρανοί στρατιώτες της 58ης Ταξιαρχίας ανατινάχτηκαν από ουκρανική νάρκη κατά την διάρκεια ναρκοθετήσεως στη γραμμή του Donbass.Οι ρυθμοί ναρκοθέτησης είναι τόσο έντονοι που τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές των στρατιωτών.

Εδώ προκύπτει το ερώτημα το γιατί το Κίεβο ναρκοθετεί το μέτωπο στο Donbass.
Φοβάται αντεπίθεση των ρωσόφωνων; Αδύνατον διότι οι ουκρανικές δυνάμεις είναι πολλαπλάσιες.
Η ανάπτυξη ναρκοπεδίων φανερώνει φόβο ότι θα εμπλακούν ανώτερες στρατιωτικές δυνάμεις, δηλαδή οι ρωσικές.
Όποιος ναρκοθετεί είναι γιατί περιμένει εισβολή και επιχειρεί να δημιουργήσει κωλύματα κάθε είδους για να επιβραδύνει μια εχθική προέλαση.

Οπότε διερωτάται κανείς, αν γνωρίζουν στο Κίεβο ότι η Μόσχα θα επέμβει για να σώσει τους ομοεθνείς της και ότι οι ουκρανικές δυνάμεις δεν θα έχουν καμιά ελπίδα ενάντια στις ρωσικές, τότε γιατί φαίνεται πως θα προχωρήσουν σε μια κίνηση που μπορεί να αποφέρει ακόμα και συντριβή του ουκρανικού κράτους;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications