Δεύτερο μέτωπο από την Ρωσία: Λευκορωσικές τεθωρακισμένες μονάδες έτοιμες να μπουν στην Ουκρανία!

H Ρωσία προειδοποίησε έμπρακτα το ΝΑΤΟ, ότι αν «ωθήσει» το καθεστώς του Κιέβου σε ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της ρωσικής επικράτειας στην Κριμαία, η οποία αποσχίστηκε το 2014 από την Ουκρανία μετά το πραξικόπημα κατά της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με δεύτερο μέτωπο στα βόρεια από την Λευκορωσία.

Όπως μεταδίδεται από τα σύνορα Λευκορωσίας-Ουκρανίας, λευκορωσικές στρατιωτικές μονάδες προωθούνται κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία και αναμένουν εντολή διάβασης των συνόρων.

Οι εικόνες που βλέπετε από την ανάπτυξη λευκορωσικών τεθωρακισμένων δυνάμεων είναι από την περιοχή Ohovo και την συνοριακή πόλη Gomel στα σύνορα με Ουκρανία, ενώ στα δυτικά, αναπτύχθηκε ολόκληρη τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.

Επίσης Λευκορώσοι αλεξιπτωτιστές έπεσαν στο Brestsky μόλις 30 χλμ από την Ουκρανία και 3 χλμ. από την Πολωνία, προειδοποιώντας για «το τι έρχεται» αν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ επιμείνουν να σπρώχνουν το καθεστώς του Κιέβου να επιτεθεί στους ρωσόφωνους κατοίκους των δύο αυτόνομων περιοχών της Νέας Ρωσίας και τους Ρώσους της Κριμαίας

Δύο ρωσικά αεροσκάφη Il-76 με στοιχεία της επίλεκτης 38ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας των Φρουρών προσγειώθηκαν στο Baranovichi στην Λευκορωσία, 130 χλμ. από τα ουκρανικά σύνορα και παίρνουν θέσεις μάχης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που λήφθηκε αργά το απόγευμα με την ανάπτυξη των λευκορωσικών δυνάμεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications