Η περίπτωση ενός γιατρού της Βενεζουέλας που βρήκε έναν δίσκο με τα πτώματα των νεκρών εξωγήινων

Υπάρχουν πολλές ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO ή απήχθησαν από εξωγήινους. Οι άσχετοι ή αυτοί που κρατούν το κόσμο στο Matrix που ειρωνικά ονομάζονται σκεπτικιστές ενώ έπρεπε να λέγονται σκοταδιστές καθώς πολλοί εξ αυτών ειναι στης γνωστής συμμορίας, κατά κανόνα διαγράφουν τις περισσότερες από αυτές τις ιστορίες δηθεν ως θεωρίες συνωμοσίας , και ισχυριζόμενοι ότι τα θύματα είναι απλά άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Μερικές φορές οι αυτόπτες μάρτυρες των UFO είναι άνθρωποι που κατέχουν μια τέτοια θέση στην κοινωνία που η μαρτυρία τους δεν μπορεί απλώς να απορριφθεί ως αναξιόπιστη. Ένας από αυτούς ήταν ο γιατρός της Βενεζουέλας Enrique Caretenuto Botta , ο οποίος είχε άψογη φήμη ως γιατρός και ως άτομο.

Πριν γίνει γιατρός, εργάστηκε ως πολιτικός πιλότος στην πατρίδα του στη Βενεζουέλα και ήταν υψηλού προφίλ τεχνικός αεροπορίας. Διάφορες εταιρείες προσπαθούσαν τακτικά να τον πάρουν στην υπηρεσία τους.

Το 1950, ο 40χρονος εργαζόταν για μια αρχιτεκτονική και μηχανική εταιρεία στο Καράκας, η οποία κάποτε τον έστειλε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αργεντινή για να εργαστεί σε ένα φιλόδοξο κατασκευαστικό έργο στην ύπαιθρο του Μπουένος Άιρες.

Πήγαινε εκεί με αυτοκίνητο. Το ταξίδι φαινόταν σαν μια ρουτίνα, η περιοχή ήταν αραιοκατοικημένη και μόνο τα βαρετά τοπία της ερήμου θα διέσχιζε. Ωστόσο, σύντομα είδε κάτι εντελώς ασυνήθιστο στο πλάι του δρόμου.

Ήταν ένα είδος μεγάλου μεταλλικού αντικειμένου σε σχήμα δίσκου που βρισκόταν στο έδαφος, και φαινόταν τόσο ξένο σε αυτήν την περιοχή που έκπληκτος ο Botta σταμάτησε και αμέσως βγήκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε αυτόν τον δίσκο.

Η πρώτη του σκέψη ήταν ότι ήταν ένα ιδιωτικό τζετ που έκανε αναγκαστική προσγείωση, αλλά καθώς πλησίαζε, είδε ότι αυτή η δομή δεν έμοιαζε καθόλου με ελικόπτερο ή αεροπλάνο. Το αντικείμενο ήταν κατασκευασμένο από ένα πολύ περίεργο υλικό που έμοιαζε μεταλλικό, αλλά έμοιαζε περισσότερο σαν καουτσούκ. Εξέτασε αυτόν τον δίσκο για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια περπάτησε γύρω από την άλλη πλευρά και είδε μια τρύπα στο δίσκο σαν πόρτα.

Εκείνη τη στιγμή, ήταν περίεργος παρά φοβισμένος και αποφάσισε να μπει μέσα. Όταν βρισκόταν μέσα στο μυστηριώδες σκάφος, είδε ένα δωμάτιο, στην κορυφή του οποίου αναβόσβηνε μια κόκκινη λάμπα. Όλο το δωμάτιο ήταν γεμάτο με κάποιο είδος πίνακα ελέγχου, φώτα που αναβοσβήνουν, κουμπιά, ακατανόητες συσκευές. Στο κέντρο του δωματίου ήταν ένας τετραθέσιος καμπυλωτός καναπές.

Κοίταξε προσεκτικά και είδε ότι τρεις ανθρωποειδές μορφές μικρού μεγέθους, σαν μικρά παιδιά, καθόντουσαν ακίνητες στα καθίσματα του καναπέ. Λόγω του ότι αναβόσβηνε έντονα ένα κόκκινο φως και ηταν γυρισμένα σε ενα είδος πινάκα ελέγχου, δεν μπορούσε να δει πώς μοιάζουν αυτά τα πλάσματα, αλλά είδε ότι ήταν ντυμένα με σφιχτές γκρι στολές .

Τους μίλησε, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση, οπότε υπέκυψε σε μια ακαταμάχητη παρόρμηση να φτάσει και να αγγίξει τον ώμο ενός από αυτούς. Όταν το έκανε αυτό, ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε να αισθανθεί ότι το σώμα ήταν σκληρό και ότι η επιφάνεια του δέρματος στην ανοιχτή περιοχή γύρω από το λαιμό είχε «καμένη υφή».

Φαινόταν ότι αυτοί οι "άνθρωποι", ή ότι ήταν, ήταν νεκροί. Αυτή η διαπίστωση ήταν αρκετή για να τρομάξει τον Botta σε σημείο που έπαθε κρίση πανικού και τον ανάγκασε να πηδήξει έξω, να μπει στο αυτοκίνητό του και να φύγει μακριά.

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο όπου έμενε, είπε με ενθουσιασμό σε δύο από τους συναδέλφους του τι είχε συμβεί και και οι τρεις αποφάσισαν να επιστρέψουν εκεί το επόμενο πρωί. Ωστόσο, όταν έφτασαν εκεί το πρωί, το παράξενο σκάφος εξαφανίστηκε και στη θέση του ήταν μόνο ένας μεγάλος σωρός και έμοιαζε με στάχτη.

Όταν ένας από τους συνάδελφους του άγγιξε την τέφρα, το χέρι του ξαφνικά έγινε κόκκινο. Και τότε και οι τρεις είδαν τρία άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό δύο δίσκους και ένα μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα πούρου. Αυτά τα παράξενα αντικείμενα αιωρήθηκαν από πάνω τους για αρκετά λεπτά πριν ξαφνικά συγχωνευτούν σε ένα (προφανώς οι δίσκοι μπήκαν μέσα στο μητρικό σκάφος σε σχήμα πούρου), μετά από αυτό έλαμψε με έντονο κόκκινο φως και έφυγε με εκπληκτική ταχύτητα, αφήνοντας τους αυτόπτες μάρτυρες έκπληκτους να το κοιτάζουν στο δρόμο.

Ο Botta ισχυρίστηκε ότι για αρκετές ημέρες μετά από αυτό το παράξενο περιστατικό, το χέρι του φίλου του ήταν ακόμα βαθύ κόκκινο, σχεδόν μοβ, όπου άγγιξε το σωρό της τέφρας και ότι ο ίδιος υπέφερε από έντονο πυρετό, καθώς και από ανεξήγητες φουσκάλες στα χέρια και κάτι σαν το ηλιακό έγκαυμα στο δέρμα. Οι γιατροί και ο ίδιος ο Botta δεν μπόρεσαν να βρουν εύλογη αιτία για αυτά τα συμπτώματα στο χέρι του φίλου του. Ο Botta κράτησε μυστικό το περίεργο περιστατικό για χρόνια προτού το πει σε έναν τοπικό ερευνητή τον Horatio Gonzalez, ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε στον Αμερικανό ερευνητή UFO Leon Stringfield, ο οποίος το περιέλαβε στο βιβλίο του Situation Red.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications