Μετά τους γιατρούς ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί: «Ζητάμε τον μαζικό τους εμβολιασμό ΑΜΕΣΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

Δημόσια έκκληση προς κυβέρνηση και ειδικούς για μαζικό εμβόλιο όλων των εκπαιδευτικών έκανε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Τσούχλος στάθηκε στο θέμα των εμβολιασμών στην εκπαίδευση, καλώντας τους ιθύνοντες να εξασφαλίσουν γρήγορα παρτίδες εμβολίων και για τους εκπαιδευτικούς που είναι κάτω των 59 ετών.

Μάλιστα ο ίδιος πήρε μόνος του τον λόγο για το θέμα αυτό, αφού είχε προηγουμένως αναφερθεί στα self tests και τις πανελλαδικές:

«Είναι και τα εμβόλια βέβαια ξέρετε. Πρέπει να ξεκινήσει μαζικός εμβολιασμός και για τους συναδέλφους που είναι κάτω των 59 ετών, αλλιώς θα πάμε σε εμβολιασμούς τον Μάιο και τον Ιούνιο που είναι δώρον-άδωρον γιατί τότε λήγει η σχολική χρονιά και η απαιτούμενη ανοσία που πρέπει να υπάρχει ειδικά στις πανελλαδικές δεν θα υπάρχει και θα μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

Εμείς θέλουμε από αύριο αν γίνεται μέχρι την έναρξη των σχολείων μετά το Πάσχα να έχει εμβολιαστεί το ΣΥΝΟΛΟ των εκπαιδευτικών».

Και εδώ έγκειται ένα μεγάλο ερώτημα:

Τι θα γίνει με τους εκπαιδευτικούς, που δεν θα θέλουν να εμβολιαστούν; Θα ζητήσουν εν ευθέτω χρόνω την τυχόν απομάκρυνσή τους μακριά από τα παιδιά, όπως ήδη κάποιες φωνές άρχισαν να ζητάνε ανάλογης φύσης μέτρα και για τους «αρνητές» γιατρούς;

(Δείτε μετά το 2:45)

Post A Comment:

1 comment

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΦΑΔΕΝΙΚΟ,Η ΜΑΣΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications