Καθηγητής Ιωαννίδης, η απόλυτη δικαίωση – Τον είπαν μέχρι και… ψεκασμένο, τώρα;  (vid)

Περιγραφή στο βίντεο στο τέλος :Στο βίντεο σας δείχνουμε πως τον κατηγόρησαν ως αμφιλεγόμενο στο παρελθόν την παραδοχή από την κυρία Παγώνη πως το Lockdown απέτυχε !!!

Σημαντικές δηλώσεις που έχει κάνει και σχεδόν κανείς δεν τον άκουγε και φυσικά πολλά κανάλια στο YouTube καθώς και το δικό μας τιμωρήθηκαν γιατί προβάλανε όλες τις απόψεις στο θέμα του covid-19.

Σε πρόσφατη δημοσίευσή του ισχυρίστηκε ότι η παγκόσμια προσπάθεια να ελεγχθεί η πανδημία του Covid-19 μπορεί να είναι υπερβολική αντίδραση και “φιάσκο.” Στην συνέχεια, συμμετείχε σε ερευνητική ομάδα που πρώτη έδειξε ότι ο αριθμός των περιστατικών που έχουν αναπτύξει αντισώματα αλλά παρέμειναν ασυμπτωματικά στην COVID-19 ήταν πολύ μεγαλύτερος απ’ότι γνωρίζαμε, και ως εκ τούτου το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας (Infection Fatality Rate) είναι πολύ μικρότερο από ό,τι υπολογιζόταν έως τότε.

Το βίντεο θα προβληθεί πάνω από μισό εκατομμύριο φορές στο YouTube προτού εξαφανιστεί. Έξι εβδομάδες μετά τη μεταφόρτωσή του, τα βίντεο του Ιωαννίδη καταργήθηκαν από το YouTube, το οποίο ανέφερε ότι η συνέντευξη με έναν από τους σημαντικότερους επιδημιολόγους στον κόσμο είχε παραβιάσει τις πολιτικές της σχετικά με την παραπληροφόρηση covid-19. Ο Ιωαννίδης – του οποίου οι συνομιλίες για το TEDx, στο Google και σε πανεπιστημιακές αίθουσες διαλέξεων κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια – είπε ότι ήταν έκπληκτος. Αλλά δεν είχε σιγήσει …

Lockdown: Καθηγητής Ιωαννίδης, η απόλυτη δικαίωση – Τον είπαν μέχρι και… ψεκασμένο, τώρα το Μαξίμου υιοθετεί τις δηλώσεις του.

Ο καθηγητής Ιωαννίδης τα έλεγε από την αρχή και τώρα δικαιώθηκε.

Η άτακτη κυβερνητική υποχώρηση με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων του lockdown φέρνει την απόλυτη δικαίωση για τον καθηγητή Παθολογίας Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Ο καθηγητής Ιωαννίδης από την πρώτη στιγμή μίλησε για τους κινδύνους του lockdown αλλά κανείς δεν τον άκουσε.

Τα περιοριστικά μέτρα που, εφάρμοσε η ελληνική κυβέρνηση, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, όχι απλώς δεν μείωσαν τα κρούσματα του κορονοϊού, αλλά γέμισαν ασφυκτικά τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), φτάνοντας χθες σε αριθμούς-ρεκόρ, με 3.465 νέα περιστατικά και 630 διασωληνωμένους. Ο υψηλού κύρους επιστήμονας, που συγκαταλέγεται στους δέκα πιο επιδραστικούς του πλανήτη.

Πολλά μέσα ενημέρωσης του έβαλαν «εμπάργκο», επειδή οι απόψεις του δεν ήταν σύμφωνες με την κυρίαρχη επιστημονική αντίληψη στην Ελλάδα.

Πόσο καταστροφικό θα μπορούσε να αποβεί για την πορεία της πανδημίας στη χώρα το lockdown, δηλαδή το μοναδικό μέτρο που λαμβάνεται έναν χρόνο τώρα με τη μέθοδο του «ακορντεόν». Λίγους μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας ο δρ Ιωαννίδης πρότεινε μια σειρά μέτρων που όχι απλώς δεν εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα, αλλά, όπως φαίνεται, θα είναι αυτά που πρόκειται να εισηγηθούν αύριο στην κυβέρνηση τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Βέβαια, είτε οι λοιμωξιολόγοι της επιτροπής προτείνουν χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων είτε όχι, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη πάρει τις σχετικές αποφάσεις, καθώς σε προχθεσινή του συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την άμεση και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications