Εμετικό αφήγημα από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το δυστύχημα στη Βουλή: «Έφταιγε το θύμα επειδή πέρασε με πράσινο»

Ακόμη και ο πιο νοσηρός εγκέφαλος δεν θα μπορούσε να συλλάβει αυτά που ακούστηκαν χθες σε ορισμένα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία επιδόθηκαν σε μία πρωτοφανή απόπειρα σπίλωσης του νεκρού Ιάσωνα που σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της κα.Μπακογιάννη το οποίο έστριψε παράνομα στο αντίθετο ρεύμα μπροστά από τη Βουλή.

Βίντεο το οποίο «διέρρευσε» χθες από «youtuber-δημοσιογράφο» (ο οποίος σύμφωνα με το έγκυρο αστυνομικό & δικαστικό blog edolio5 είναι υπάλληλος της Βουλής!) κόβεται στο «κατάλληλο» σημείο, δηλαδή μετά τη σύγκρουση όπου υπάρχει και η διαφαινόμενη εγκατάλειψη του νεκρού από το υπηρεσιακό όχημα (η οποία έχει και πολιτική διάσταση) ενώ δεν φαίνεται φυσικά ποιος βγαίνει από το αμάξι.

Μάλιστα το εν λόγω βίντεο έχει και εμετική περιγραφή όπου ακούγεται μία φωνή να λέει πως «κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται».

Βάση αυτού του κομμένου βίντεο στήθηκε το νέο αφήγημα των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ (αλλά και των φιλοκυβερνητικών λογαριασμών στο twitter) που είναι ότι ο νεαρός «έτρεχε» (μάλλον είχαν βιονικά μάτια και μέτρησαν την ταχύτητα) και έπεσε πάνω στο αμάξι, ενώ ο οδηγός της κα Μπακογιάννη έστριψε «αργά και προσεκτικά» (lol) . Φυσικά αποσιωπήθηκε εντελώς το γεγονός ότι μπήκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ το οποίο μάλιστα εκείνη την ώρα είχε και πράσινο!

Μάλιστα ακούσαμε και το κορυφαίο πως ο ταξιτζής που σταμάτησε για να μην τον τρακάρει το υπηρεσιακό αμάξι του «έδωσε προτεραιότητα».

Με λίγα λόγια ο Ιάσωνας κατηγορείται ότι πήγαινε κανονικά στον δρόμο του με πράσινο και δεν προέβλεψε την παράνομη και θανατηφόρα μανούβρα του οδηγού της κα.Μπακογιάννη!

Σχόλια χρηστών του twitter:

Από αύριο δηλαδή οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν ανάποδα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας όπως πχ στην Κηφισίας αρκεί να πηγαίνουν «αργά και προσεκτικά», ή μήπως αυτό το προνόμιο το έχουν μόνο οι οδηγοί του Μαξίμου;

Αυτή η προσπάθεια σπίλωσης του νεκρού Ιάσωνα τη στιγμή που μάλιστα η οικογένειά του προχώρησε σε δώρο ζωής για αρκετούς ανθρώπους ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα «απαγορευμένα» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, social media με τους χρήστες να υβρίζουν δημοσιογράφους κι εκπομπές.

Επίσης για την ιστορία, η ταχύτητα του άτυχου Ιάσωνα δεν φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από αυτή των υπόλοιπων οχημάτων στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας .

Όσοι έχουν πέσει έστω και με ποδήλατο ή ακόμα και στο τρέξιμο γνωρίζουν ότι ακόμα και με 10 χλμ να σκοντάψει κάποιος θα εξιφενδωνιστεί πολλά μέτρα. Τα 30-40 χιλιόμετρα (το όριο είναι 50χλμ) είναι αρκετά για να επιφέρουν το μοιραίο αν η πτώση είναι άσχημη και μετωπική.

Το βασικό ερώτημα όμως είναι αν δόθηκε εντολή από κάποιους στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ & λογαριασμούς στο twitter να πετάξουν λάσπη σε ένα νεκρό παιδί και στην οικογένειά του ή αυτή η συντονισμένη απόπειρα ήταν «τυχαία».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications