Η Τατιάνα Στεφανίδου κατηγόρησε τον 23χρονο νεκρό Ιάσωνα γιατί πέρασε με πράσινο έξω από τη Βουλή: «Έτρεχε»

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τη στιγμή που έγινε το τροχαίο έξω από τη Βουλή σχολίασε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, προκαλώντας γι' ακόμη μία φορά έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς σχολίασε την ταχύτητα του Ιάσονα, οποίος είχε πράσινο και όχι την καραμπινάτη παρανομία του οδηγού της κ.Μπακογιάνννη!

Μπορεί το βίντεο να έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, όσο και για την φρουρά της Βουλής, αλλά και για τον τροχονόμο που είδαμε στο βίντεο του Pronews TV να διώχνει αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος απουσιάζει από το σημείο την ώρα του ατυχήματος.

Παρόλα αυτά αντί να αναφερθεί σε αυτά η Τατιάνα Στεφανίδου απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στην διαδικτυακή κοινότητα.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η ίδια παρουσιάστρια εμφανιζόταν εμφανώς συγκλονισμένη με το «δράμα» του παιδόφιλου Δ.Λιγνάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications