Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητό του επειδή αντιδρά στη λαθρομετανάστευση!

Ένα περιστατικό εμπρησμού απασχολεί τις Αρχές στη Λέσβο. Δεν πρόκειται όμως για κάτι απλό…Το πρωί της Κυριακής στον οικισμό Μυχού της Μυτιλήνης μια ισχυρή έκρηξη έκανε τους περίπου 200 κατοίκους του χωριού, να πεταχτούν από τα σπίτια τους. Αιτία ήταν η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το αγροτικό φορτηγάκι συγχωριανού τους.

Εκείνο που προβληματίζει είναι οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη του οχήματος, Μπάμπη Δάλλα, ο οποίος σε δηλώσεις του στο LesvosPost έκανε λόγο για βομβιστική ενέργεια που πιθανόν να συνδέεται με την ενασχόληση του στο μεταναστευτικό ζήτημα που ταλανίζει το νησί της Λέσβου.

Όπως τόνισε μάλιστα είχε άγιο, καθώς τελευταία στιγμή λίγο πριν φύγει από την δουλειά του προτίμησε να πάρει το Ι.Χ του, ενώ καθημερινά παίρνει το αγροτικό λόγω δουλειάς.

Εάν συγκεκριμένοι κύκλοι έχουν αρχίσει να βάζουν εμπρηστικούς μηχανισμούς στα αυτοκίνητα όσων αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση και μάλιστα ακόμη και σε χωριά, τότε οι Αρχές θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση για να μην δούμε τα χειρότερα!

Οι Αρχές θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση για να μην δούμε τα χειρότερα...... Όταν καλύπτουν τους συμμορίτες που έχουν θανάσιμο μίσος σε όσους δεν κάνουν ότι λένε τα αφεντικά τους (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications