Χιλιάδες μαθητές & φοιτητές ζητούν ν' ανοίξουν σχολεία & πανεπιστήμια μην τυχών και μείνουν αμόρφωτα

Η είδηση: Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων νέων, φοιτητών και μαθητών οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο, να σταματήσει το lockdown, να ανοίξουν σχολεία και πανεπιστήμια και να σταματήσει η ανεπαρκής τηλεκπαίδευση.

Το συλλαλητήριο προγραμματίστηκε, αψηφώντας την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ με επιπλέον αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σε αυτό θα συμμετέχουν ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ.

Η εκπαιδευτική κοινότητα ζητά, μεταξύ άλλων, να ανοίξουν δια ζώσης τα σχολεία και τα ΑΕΙ, να αποσυρθεί η υπουργική απόφαση που αυξάνει το ωράριο των νηπιαγωγών, να καταργηθεί η εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολείων. Επίσης, ζητά από το υπουργείο Παιδείας να πάρει πίσω το σχέδιο νόμου για τα πανεπιστήμια.

«Η κυβέρνηση, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, αξιοποιεί το κλείσιμο των σχολείων και των σχολών, προκειμένου να ψηφίσει ένα ακόμα απαράδεκτο νομοσχέδιο, χωρίς κανένα διάλογο με τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία», σημειώνει η ΟΛΜΕ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Πω πω! γνήσιοι απόγονοι αρχαιων ειναι όλοι αυτοί τι να βλέπεις πορεία στην Αραβία τι να βλεπεις στην Ελλάδα ένα και το αυτό ειναι:

Τους πήρε ο πόνος για τα πανεπιστήμια? που ηταν χωμένοι όλοι αυτοί να "διαδηλώσουν" για τα μετρά και όλα αυτά που κάνουν? πόσοι άραγε απο δαύτους ειναι συμμορίτες? Πως και δεν απαγόρευσαν την πορεία λόγω συνωστισμού εκεί στην φερόμενη ελληνική αστυνομία που δεν έχει απαντησει εδώ και 4 μήνες σε καταγγελία σχετικά με την παράνομη δράση ελληνόφωνων και στο ίντερνετ συμφωνα με τους νομούς τους? μήπως ειναι δίκοι τους ? μήπως ειναι οι ίδιοι που μάζεψαν οι ελληνόφωνοι στην δίκη παρόδια κατα της Χ.Α ?

Και επειδή ξέρουμε πως στήνονται δηθεν "αυθόρμητες πορείες" και δήθεν κατα του συστήματος, για να μαζεύουν χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους,ιδού για όσους έχουν κοντή μνήμη, φώτο από το 2017-2018 με τις λεγόμενες «Παμμακεδονικές Οργανώσεις» εκτός ότι καμιά ιστοσελίδα τους δεν γράφει πουθενά αληθινή ιστορία, έχουν πανό που παραπέμπει σε κομμουνιστές, την έβαλαν και στο "πατριωτικό" pentostalagma , αν αυτοί που λένε τα ίδια με τους ελληνόφωνους ειναι πατριώτες εγώ ειναι αστροναύτης χωρίς το ξέρω της μασονικης NASA με τεχνολογια απο τους "κακους ναζι" η ειρωνεία! βελανιδιά θα έτρωγαν χωρίς τον Βέρνερ φον Μπράουν :

Χάρισμα σας τέτοιοι μαϊμού "πατριώτες" που καθοδηγούνται απο ελληνόφωνους για εμάς ειναι Νεοέλληνες σημιτικής, μογγολικής, και ίδιας ρατσας με λαθρο και το ίδιο μοχθηροί σαν τα αφεντικά τους, δεν χρειάζεται καν να τους κάνεις εξετάσεις DNA φαίνονται απο τον χαρακτήρα τους , και επειδή μπορεί να πουν κάποιοι ότι άπλα ηταν και κομμουνιστές στις πορείες των λεγόμενων «Παμμακεδονικών Οργανώσεων» ρωτήθηκε άτομο στην βόρεια Ελλάδα αν αυτοί που το έπαιζαν πατριώτες τότε έχουν καμιά σχέση με κομμουνισμό επειδή φαίνεται να ειναι κομμουνιστές η αν ειναι άπλα χρήσιμοι ηλίθιοι γεμάτο αγρίμια ειναι εξάλλου η κοινωνία , τελικά επιβεβαιωθεί ότι ειναι από γραφεία του ΚΚΕ ...Και κάπως έτσι μια γνωστή "πατριώτισσα" και δικηγόρος κατέληξε σε κομμουνιστικό κόμμα να λεει κατα του συστήματος ενώ ειναι σε κόμμα του συστήματος (!) θα την σώσουν οι συμμορίτες από τα αφεντικά τους!!

Εδώ άλλη παλιά φώτο της ίδιας συμμορίας που την ξανα βάζουν ελληνόφωνοι υπέρ λαθρο στην Κρήτη, ενώ ειναι δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους , και αυτη η φώτο δεν ειναι τίποτα που να δείτε τι βαζουν σε σελίδες facebook antifa μέχρι και το Mπαφομετ είχαν βάλει τον θεό τους,και οι μάζες κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου δεν ξερουν καν οτι γνήσιοι κομμουνιστές που καθοδηγούν τα χρήσιμα ορκ ειναι σημιτικές φυλές και οχι δήθεν ιδεολογία , πάρα το γεγονός οτι με το ίντερνετ τους βλέπεις live απο το 2014, και όλες οι έγκυρες πήγες τους στην πρώτη θέση :

Ο φερόμενος εισαγγελέας και όλοι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι και τα αγρίμια σε διάφορες θέσεις, και όλοι αυτοί που λένε τα ίδια με τους ελληνόφωνους, συμπεριλαμβανομένου το "θεωρίες συνωμοσίας", μπορουν να μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούν εδώ οι ελληνόφωνοι της ράτσας του Αβραάμ που βάζουν αυτά τα ορκ να λένε αυτό το σύνθημα? γιατί τα χρήσιμα ορκ τους δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρουν το μονο που ξέρουν ειναι να λένε: ουγκ ουγκ φασίστες ναζι ουγκ (τους βλέπουμε σε σελίδες facebook antifa με τι ηλιθιότητες καθοδηγούν αυτά τα ζωντανά με δείκτη νοημοσύνης σκύλου που θεωρούνται άνθρωποι, δεν ειναι μονο οτι νοητικά και πνευματικά ειναι πολύ κατώτεροι αλλα ειναι και μοχθηροί,σαν αυτούς που ξέρετε ως δαίμονες ενεργούν, και οι μάζες νομιζουν ότι ειναι πολίτικο το θέμα ενώ αυτοί ειναι έτσι εκ γενετής μοχθηροί παντού και πάνε την κοινωνία στο πάτο και εκφυλίζουν τα πάντα ), και γιατι αυτο δεν ειναι υποκίνηση φυλετικού μίσους ? μήπως διάφοροι άλλοι "έξυπνοι" που λένε μασονικές φράσεις τύπου θεωρίες συνωμοσίας και "κακούς ρατσιστές" ενώ αυτοί δεν ειναι "ρατσιστές" , μπορουν να μας πουν τι εννοούν εδώ οι ελληνόφωνοι που δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας? προφανώς και όχι αφού δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με το ανακάτεμα διαφορετικών φύλων, και νομιζουν ότι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι όπως του έμαθαν γιαυτό γέμισε ο κόσμος χρήσιμα αγριμία? , και ιστορικά σκοτωναν επιλεκτικά όσους άνηκαν στο ευρωπαϊκό γένος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications