Twitter:Επιστρατεύει τους άναρχο-κομμουνιστές οπως το facebook «στη μάχη» κατά των δήθεν fake news

Η πρωτοβουλία με την ονομασία "Birdwatch" αρχικά ξεκίνησε να δοκιμάζεται σε μια μικρή ομάδα χρηστών στις ΗΠΑ. Το Twitter αναγνώρισε ότι το νέο σύστημα πρέπει να είναι ανθεκτικό στην καταστρατήγηση του και μπορεί κατά καιρούς να εμφανίσει προβλήματα, αλλά όπως ανέφερε, «είναι ένα μοντέλο που αξίζει να δοκιμάσουμε».

Το Twitter ζητά από τους χρήστες του να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων (fake news). Γι' αυτό το σκοπό, ανακοίνωσε ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα που θα επιτρέπει σε μερικούς χρήστες να υποβάλουν παρατηρήσεις για μηνύματα (tweets) άλλων χρηστών, τα οποία κρίνουν ως αναληθή ή παραπλανητικά.

Η πρωτοβουλία με την ονομασία "Birdwatch" αρχικά ξεκίνησε να δοκιμάζεται σε μια μικρή ομάδα χρηστών στις ΗΠΑ. Το Twitter αναγνώρισε ότι το νέο σύστημα πρέπει να είναι ανθεκτικό στην καταστρατήγηση του και μπορεί κατά καιρούς να εμφανίσει προβλήματα, αλλά όπως ανέφερε, «είναι ένα μοντέλο που αξίζει να δοκιμάσουμε».

Οι χρήστες που επισημαίνουν κάποια ανάρτηση άλλου ως παραπλανητική ή ψευδή, θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία που να στοιχειοθετούν την άποψη τους και να τα συζητούν εμπιστευτικά σε μια ειδική ιστοσελίδα για το Birdwatch (twitter.com/i/birdwatch), χωρίς τα σχόλια τους να είναι ορατά στους υπόλοιπους χρήστες. Για να συμμετάσχουν στην όλη προσπάθεια, πρέπει να δώσουν ένα επαληθευμένο αριθμό τηλεφώνου και ένα e-mail, καθώς επίσης να μην έχουν προϊστορία παραβιάσεων των κανόνων της πλατφόρμας.

Το Twitter - όπως και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (με πρώτο το Facebook)- δέχεται πιέσεις να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τη διακίνηση κάθε είδους fake news στην πλατφόρμα του, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς και το BBC. Στόχος του, με τη νέα πρωτοβουλία, είναι να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα. Ευελπιστεί ότι τελικά θα επιστρατεύσει στο Birdwatch 1.000 έως 10.000 χρήστες πρόθυμους χρήστες να κάνουν αυτή τη δουλειά χωρίς αμοιβή.

«Τελικά στοχεύουμε να κάνουμε τις παρατηρήσεις αυτές άμεσα ορατές στα tweets του παγκόσμιου ακροατηρίου του Twitter, όταν υπάρχει συναίνεση από μια ευρεία και ποικίλη ομάδα χρηστών που συμβάλλουν στο Birdwatch», ανακοίνωσε το Twitter, το οποίο ήδη βάζει επισημάνσεις σε ορισμένες αναρτήσεις χρηστών του ότι παραπληροφορούν (π.χ. του Ντόναλντ Τραμπ περί νοθείας στις τελευταίες προεδρικές εκλογές ή άλλων χρηστών σχετικά με την πανδημία). Επίσης κατά καιρούς δεν έχει διστάσει να αφαιρέσει κάποιες αναρτήσεις ή ακόμη και να αποκλείσει χρήστες (παράδειγμα πάλι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την πρόσφατη εισβολή υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο):

Σοβαρά ηταν fake news η νοθεία κατα του Τραμπ? και η εισβολή υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο fake news και αυτό? φυσικά fake news αφού η εισβολή δεν έγινε από δηθεν υποστηρικτών του αλλα απο άναρχο-κομμουνιστές που το έπαιζαν δήθεν υποστηρικτές του, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι μάζες τόσα χρόνια ειναι το γεγονός ότι λένε fake news και θεωρίες συνωμοσίας ειναι ότι άφορα την δράση της εκλεκτής φυλης του Γιαχβέ μαζί με τους άναρχο-κομμουνιστές τους.... αυτοί ειναι οι δήθεν "χρήστες του Twitter" που θα κάνουν λογοκρισία, ότι κάνουν στο facebook μεσώ EllinikaHoaxes,(εκτός από το να κάνουν επιθέσεις σε ανεξάρτητες σελίδες από το 2016 και να συκοφαντούν προσωπικά ακόμα και γιατρούς που δεν λενε τα παραμυθία τους ) ακόμη και τα 99 στα 100 σχόλια από δήθεν άσχετους και like ειναι από ελληνόφωνους, άναρχο-κομμουνιστες, και antifa αλληλοϋποστηρίζονται, το ότι οι μάζες δεν βλέπουν καν τον ύπουλο και μοχθηρό τρόπο που προσπαθούν να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια ειναι γνωστο, (ο άλλος καθόταν και έκανε και διάλογο οχι άπλα με συμμορίτη τύπου antifa αλλα και με Troll με 2-3 ψεύτικα προφίλ ), μπήκε κανένας στο κόπο να δει τα προφίλ αυτών που σχολιάζουν εκεί? η έστω τόσα χρόνια ποιοι σχολιάζουν παντού για φασίστες ναζι στο facebook?.

Οι δε φερόμενοι δήθεν ειδικοί των fake news ειναι άναρχο-αριστεροί που τους μάζεψαν εκεί από αλλες σελίδες τους, τύπου lifo, athens voice, lupen κτλ και τον δήθεν ιδρυτή ένα κομμουνιστικό μίασμα απο την δεύτερη Μέκκα τους (έτσι έλεγαν τους κομμουνιστές και οχι τυχαία, πριν 20 χρονιά ακόμη βασιλιάς Κωνσταντίνος έτσι τους αναφέρει στο Διάγγελμά του, το έτος 1966 μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα» ), είχαν βάλει λοιπόν προσωπικά οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι και συκοφαντούσε την σελίδα μας το 2016, και εμφανίζουν αυτό το μισάνθρωπο χρήσιμο γκοιμ τους (ανθρωπόμορφο ζώο σημαίνει στην γλωσσά τους ), ότι δήθεν ειναι απόστρατος του στρατού, και ύστερα απο 4 χρόνια στο παρακάτω βίντεο αφου στο μεταξύ έχουν συκοφαντήσει τους πάντες από το 2016 μέχρι σημερα και κάποιοι εκαναν αγωγές νομίζοντας οτι άπλα μια μικρη συμμορία που ξαφνικά είπαν να σώσουν το κόσμο απο τα fake news εκτός τα δικά τους βασικά μονο τα δικά τους ειναι αληθινά fake news, αναφέρει ότι έχει στρατιωτική ταυτότητα, και αν έχει πάρει άδεια απο την υπηρεσία του (!) τρία πουλάκια κάθονται στο ήλιο και λιάζονται, άντε να πεις τωρα σε αυτόν τον δικηγόρο που δεν εχει ιδέα για τίποτα ούτε καταλαβαίνει τι γίνεται (όπως εκατομμύρια άλλοι ), ότι η υπηρεσία του τον έβαλε να συκοφαντεί και τον εντολέα του, που δεν ειναι ο "ελληνικός" στρατός αλλα προφανώς η Mossad η τύπου «Secret» Intelligence Service, αφού ειναι υπάλληλος ελληνόφωνων ιουδαίων δηλαδή χρήσιμο γκοιμ οπως λενε στο Ταλμούδ τους, γιαυτό εχει στρατιωτικού τύπου ταυτότητα :

Από το 2019 πάρα το γεγονός ότι έκαναν αγωγές, οχι μονο δεν έγινε τίποτα αφού η δικαιοσύνη ειναι ιουδαϊκή, αλλα συνεχίζουν να συκοφαντούν "ενοχλητικούς " να βγάζουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί, και να δίνουν εντολες στο facebook να μην εχουν απήχηση ανεξάρτητες σελίδες, σαν να μην τρέχει τίποτα ,και καυχιούνται κιόλας ότι η σελίδα τους ανεβαίνει σε επισκεψιμότητα όταν την προωθεί η google και στην αναζήτηση όσους ψάχνουν διάφορα θέματα που δεν αγγίζουν οι αλλες έγκυρες πήγες τους τους, βγάζει αυτή για να μπουν εκεί και να δουν άπλα οτι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" και fake news επειδή το λένε οι συμμορίτες, και στο Facebook που κανει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες , τα ίδια όπως όλες οι έγκυρες πήγες τους που βγαίνουν ακόμη και στην αρχική σελιδα χωρις να έχεις πατήσει καν like (!) και από ηλίθιους που υποστηρίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους τόσα χρόνια γεμάτος ο κόσμος, και μαζί με αυτούς που ειναι πολύ περισσότεροι την πληρώνουν όλοι.

Tο ότι οι μάζες δεν έχουν καταλάβει τίποτα τόσα χρόνια πάρα το γεγονός οτι φαίνονται στην συμπεριφορά ακόμη και απο τον τρόπο που γράφουν προπαγανδες και σχολιάζουν, και θεωρούν αυτα τα "υβρίδια του Γιαχβέ" φυσιολογικους ανθρώπους και δήθεν ιδεολογία σε ξεπερνάει ,και δείχνει σε τι επίπεδο έχουν πέσει όλοι ομαδικά και ύστερα απορούν γιατι επικρατεί αυτό το χάος και εχουν εκφυλιστεί τα πάντα , (την αφύσικη και άκρως μοχθηρή συμπεριφορά τους είχαν δει και άλλοι κάποτε και κατάλαβαν οτι ειναι μη φυσιολογικοί άνθρωποι, γιαυτό τα είχαν μαζέψει στα ξερονήσια μαζί με τα αφεντικά τους στην Ελλάδα οι "κακοί φασίστες" )τότε που ο κόσμος ήσαν πολύ πιο αγνός θα ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα μονο απο την άκρως μοχθηρή συμπεριφορά τους που παραπέμπει σε αυτούς που ξέρετε ως δαίμονες, δεν βάζουν και τυχαία εικόνες που παραπέμπουν στο κακό σε σελίδες facebook τύπου antifa που ειναι μαζεμένοι μέχρι και τον Mπάφομετ είχαν βάλει σε μια τον θεό τους, η οποία ακόμη και στο όνομα της εχει την λέξη "κόλαση" και ειναι γεμάτη ελληνόφωνους συμμορίτες τύπου antifa που ζουν ανάμεσα σας,και έχεις και τον καθε βλάκα και την καθε βλαμμένη να νομίζει ότι το θέμα ειναι άπλα πολίτικο (!) δηλαδή όλοι αυτοί που στάζουν από παντού μοχθηρότητα και κανουν σαν σχιζοφρενείς εκτός πολίτικης ειναι άγγελοι ? και όμως αυτό νομίζουν πολλοί (!) ,και μετά κλαψουρίζει η καθε κοιμισμένη που δεν "υπάρχουν αντρες" όταν πάει και ζευγαρώνει με τέτοιους ! αφού η εξαπάτηση το ψέμα και η εκμετάλλευση τρέχει στο αίμα της φυλής τους (και οχι δήθεν ιδεολογίας, για αυτό έβγαλαν και την φράση ρατσισμός το 1945, ούτε τα αυτονόητα δεν καταλαβαίνουν πλέον οι περισσότεροι )αφού έπρεπε να βάλουν από μονοί τους ότι έχουν σχέση με ιδρύματα του SOROS για να ξυπνήσουν κάποιοι, και οι περισσότεροι κοιμούνται ακόμα, και δεν ξερουν καν σε ποιους ανήκουν οι αγαπημένες έγκυρες πήγες που ειναι όλες στην πρώτη θέση,τέτοια χαζομάρα δεν πρέπει να ξανα υπήρχε στα χρονικά στην Γη, δεδομένου ότι πριν ίντερνετ δεν τους έβλεπες..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications