Λινού: Να φοράτε δύο μάσκες ταυτόχρονα, vid

Χάος με τις μάσκες, καθώς Γάλλοι και Αυστριακοί απέσυραν τις υφασμάτινες..Η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολίασε την απαγόρευση συναθροίσεων και τις μάσκες, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, για το μέτρο της απαγόρευσης των συναθροίσεων είπε ότι «επιβλήθηκε μέσα στον πανικό», προειδοποιώντας πως μέσα σε μία τέτοια κατάσταση όπως αυτή που βιώνουμε, κάθε κίνηση ενέχει τον κίνδυνο του πανικού.

Αναφορικά με το θέμα των μασκών, μετά την απαγόρευση των υφασμάτινων από την Αυστρία αλλά και την Γαλλία, μάλλον μπέρδεψε περισσότερα τα πράγματα, καθώς σημείωσε πως «όλες οι μάσκες έχουν ένα βαθμό προστασίας, ο οποίος επηρεάζεται από τον τρόπο που τη φοράμε».

Ανέφερε πως «η απλή χειρουργική προστατεύει 45%, ενώ σε ό,τι αφορά τις πάνινες εξαρτάται από το ύφασμα ή τα στρώματα» και πρότεινε ως λύση την χρήση δύο μασκών ταυτόχρονα, για μεγαλύτερη προστασία.

«Όλες κάπως προστατεύουν, κυρίως αν τις φοράμε όλοι», κατέληξε.

H απαγόρευσης των συναθροίσεων είπε ότι «επιβλήθηκε μέσα στον πανικό» κάθε κίνηση ενέχει τον κίνδυνο του πανικού (!).Αυτή δεν έχει ιδέα της πραγματικότητας , λογικό και επόμενο ειναι να κάνουν ότι θέλουν οι "γνωστοί" αλλά άγνωστοι την πολύ μάζα , κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται να μπαίνουν σε θέσεις κλειδιά άνω των 45 ετών με σκουριασμένα μυαλά, αν κάνουν εξετάσεις σε υπουργούς και σε όλους αυτούς που εμφανίζονται ως ειδικοί, οι μισοί πάσχουν από δογματική σχιζοφρένεια και οι άλλοι μισοί απο ελλειμματική προσοχή διαύγεια και αντίληψη..

Άλλα και η συντριπτική πλειοψηφία πάσχει επίσης από τις ίδιες παθήσεις και συνεπώς όλοι ομαδικά έχουν συνηθίσει να ζουν σε ενα κόσμο παράνοιας ως φυσιολογικό,στο μεταξύ όλοι το παίζουν έξυπνοι και όλα τα ξέρουν κανένας δεν λέει δεν ξέρω και άπλα αναπαράγει ο ένας τον άλλον, αφού οι περισσότεροι από μονοί τους δεν καταλάβουν τίποτα και με ζόρι έγιναν "άνθρωποι" επειδή μεγάλωσαν με ανθρώπους με άπλα λογία έχουν συμπεριφορά ανθρώπων επειδή έτσι έμαθαν, ο άλλος βγαίνει και λέει για ερπετά ως ειδικός και ερευνητής και άπλα αναπαράγει τον David Icke και ο ίδιος ούτε το 10 % δεν έχει καταλάβει τι εννοεί ο David Icke,και δεν βλέπει ούτε τα γκοϊμ (που μπορεί να ειναι και ο ίδιος ) αλλα το παίζει ειδικός και άπλα αναπαράγει άλλους και βιβλία άλλων, κλασική τακτική πολλών να επικαλούνται άλλους για να το παίξουν έξυπνοι σε πληθώρα θεμάτων που οι ίδιοι ούτε να κατανοήσουν μπορουν από μονοί τους.

Που κολλάνε όλα αυτά με το θέμα? κολλάνε επειδή έτσι λειτουργούν τα γκοϊμ αντιγράφουν και υιοθετούν ότι τα μάθεις, και έχουν επίπεδο αντίληψης μαϊμούς, και βάζοντας τέτοια σε διάφορες θέσεις το μονο σίγουρο ειναι οτι θα γίνει μπάχαλο ο κόσμος, επειδή αυτά δεν λειτουργούν με την ανθρωπινή λογική και σκέψη αλλα βάση τι τα έχεις μάθει και συνεπώς ελέγχονται πολύ εύκολα, λειτουργούν μηχανικά η όπως τα ζώα χωρίς ηθική, και μεσώ αυτών ελέγχουν όλο το κόσμο (τα ερπετά που τα ανακάλυψες ηδη απο το 2016 βάση λογικής αρχίζοντας αρχικά από τα γκοιμ τους που θεωρούνται "φυσιολογικοί άνθρωποι" , και οχι επειδή το ίδιο έλεγε ο David Icke με άλλο τρόπο,δεν τον ήξερες καν! και ότι και άλλος έχει καταλάβει τι γίνεται και δεν είσαι ο μόνος, βεβαία αυτός δεν μιλάει καθόλου για τα γκοιμ των ερπετών, προφανώς για να ειναι αρεστός στο πολύ κόσμο,ειναι προτιμότερο να λες στο όχλο μονο την μίση αλήθεια, αφού ανάμεσα σε αυτόν υπάρχουν ορδές από γενος των γκοιμ που δεν τα δημιούργησε ένας κάλος θεούλης, όπως νομίζουν αλλα το γένος τους δημιουργήθηκε για να ειναι δούλοι των ερπετών,με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείς μια φάρμα με κότες, δηλαδή δεν ειναι θύματα των ερπετών αλλα μέρος τους ! ποσοι θα αντέξουν την αλήθεια? )...Δείτε από το 06.00:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications