Εκβιασμός Μόσιαλου: «Μόνο με το 70% των Ελλήνων εμβολιασμένο θα μπορούμε να ξεχάσουμε τα μέτρα» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος, υπάρχει και "καθηγητής" μη πολίτικης υγείας? διευθυντής και ιδρυτής του LSE Health στο Λονδίνο λέει, τώρα τι ακριβώς ειναι αυτό κανένας δεν ξέρει ,σε άλλο κόσμο φυσιολογικό θα απαγορευόταν να ιδρύουν εταιρίες και οργανισμούς με πρόφαση την υγεία, γιατί εξ ορισμού κάτι που ειναι εταιρία δεν την ενδιαφέρει η υγειά,και άλλος εμφανίζεται ως ιδρυτής κάπου άλλου αλλα αληθινοί ιδρυτές ειναι αλλοί (!) στο μεταξύ ο τύπος έχει βγει από την μασονική σχολή London School of Economics που Ιδρύθηκε το 1895 από την επίσημα μασονική Φαβιανή Εταιρεία (Fabian Society)όσοι βγαίνουν απο αυτη την μασονικη σχολή μπαίνουν σε θέσεις κλειδιά ηγετικές θέσεις σε κράτη(και ότι μάζες νομιζουν οτι επιλεγούν αυτές φωστήρες), διεθνείς (μασονικούς) οργανισμούς και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κτλ κτλ, και βγαίνουν στα κανάλια και ως ειδικοί επίσημα άτομα που οχι μονο υπηρετούν την μασονία στα κρυφά αλλα έχουν βγει απο μασονικές σχόλες ως κάτι το φυσιολογικό(!)σαν να βάζεις ως ειδικούς μελή εγκληματικής οργάνωσης, η μασονία γιατί δεν ειναι εγκληματική οργάνωση? η μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αυτό? .

Ο Μόσιαλος λοιπον αναλύει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι μετάδοση της παραλλαγής του κορωνοϊού η οποία εξαπλώνεται ταχύτατα στην Βρετανία, τι πρέπει να προσέξουμε για το άνοιγμα των σχολείων, αλλά δίνει και τη δική του πρόταση ως προς την αντιμετώπιση της επάρκειας εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι μετάδοση της παραλλαγής του κορωνοϊού, η οποία εξαπλώνεται ταχύτατα στην Βρετανία, τι πρέπει να προσέξουμε για το άνοιγμα των σχολείων, αλλά δίνει και τη δική του πρόταση ως προς την αντιμετώπιση της επάρκειας εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Πότε πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία
Για να αποφασιστεί το άνοιγμα των σχολείων θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, να δούμε αν η επέκταση των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είχε μια σχετική αποτελεσματικότητα. Είχα επίσης τονίσει χωρίς να έχουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και της οικονομίας αλλά και των επιπτώσεων που έχει το κλείσιμο των σχολείων στην ψυχολογία των μαθητών και στην εκπαιδευτική τους δραστηριότητα, θα είναι λίγο πρόωρο να λέμε από την αρχή της χρονιάς, πότε θα ανοίξουν όλα τα σχολεία.

Πόσο θα πρέπει να φοβόμαστε τη μετάλλαξη
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι είναι πιο μεταδοτικός από το επικρατούν στέλεχος στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Οι ίδιοι κάνουν μια εκτίμηση ότι μπορεί να είναι πιο μεταδοτικός από 55-70%. Δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση. Αυτό όμως που πρέπει να πω είναι ότι δεν υπάρχουν βαρύτερες περιπτώσεις με το νέο στέλεχος του ιού, πράγμα που είναι αρκετά καθησυχαστικό, όπως και το γεγονός ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν επηρεάζονται τα εμβόλια, αλλά ούτε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα επαναλοίμωξης. Αυτό που μας ανησυχεί είναι αν γίνεται με ταχύτερη διασπορά σε σχέση με αυτή που υπάρχει στην χώρα μας από το υπάρχον στέλεχος του κορωνοϊού, μπορεί να έχουμε ταχεία αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα Υγείας.

Πότε μπορούμε να αποδεσμευτούμε από τα μέτρα
Αυτό είναι κάτι που μπορεί συζητηθεί μόνο όταν εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτερο του 70% των Ελλήνων πολιτών. Το ποσοστό αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων δεν είναι στο 100%.

Η λύση για την έλλειψη των εμβολίων
Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη επάρκεια στα διαθέσιμα εμβόλια, αν υπήρχε αγορά των πατεντών των εμβολίων των δύο εταιρειών, συλλογικά από τις κυβερνήσεις της ΕΕ. Ήδη έχουν προαγοράσει παρτίδες εμβολίων και τις Pfizer και της Moderna. Δεν μπορούν να παράξουν περισσότερα εμβόλια καμία από τις δύο εταιρείες. Επομένως για το 2021 θα μπορούσαν να αγοραστούν οι πατέντες και να παραχθούν από άλλες εταιρείες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της επάρκειας

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Megatv:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications