Ούτε τα χωριά δεν γλυτώνουν από τους ελληνόφωνους:  Σκληρό lockdown σε χωριό της Φθιώτιδας

Μέτα την διανομή σε όλη την επικράτεια λαθρο ώστε σε 50 χρόνια με τις αιμομιξίες να έχουν και πληθώρα χρησίμων αγριμιών τύπου antifa και πληθυσμό μειωμένης νοημοσύνης, τώρα κάνουν και lockdown μεμονωμένα σε χωριά, την ίδια ώρα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ενώ ειναι μέσα όλοι άλλοι κουβαλούν νύχτα σε σπίτια από hotspot λαθρο, και έτσι δεν θα υπάρχει ενσάρκωση του "μοχθηρού" πνεύματος του Αμαλήκ.

Την επιβολή αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην Κοινότητα Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, αποφάσισε η ΓΓΠΠ.

Το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο στην Κοινότητα Σπερχειάδας, του Δήμου Μακρακώμης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οδήγησε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά στην εντολή γα επιβολή σκληρού lockdown.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 05-01-2021 και ώρα 06:00 μέχρι τη Δευτέρα 14-01-2021, λαμβάνονται τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:
Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Κοινότητας Σπερχειάδας, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας
Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Κοινότητας, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα
μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.
Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών
Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου, κλπ)
Επίσης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Μακρακώμης αναλαμβάνουν την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων της Κοινότητας Σπερχειάδας και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων.

Ακόμη, η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Στερεάς Ελλάδας θα συνδράμει σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί, ενώ τέλος η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Στερεάς Ελλάδας θα επιτηρεί την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της Κοινότητας.

Αμαλήκ= όλοι οι εχθροί των Εβραίων,άφου ως "μοχθηρό" και "κακό" ειναι το αντίθετο από άυτους δήλαδη το κάλο, άρα θα ειναι όλοι αδίσταχτοι σαν αυτούς τύπου antifa σε μερικα χρονια στο Ελλαδιστάν και σε ολη την Ευρωπή...Νεοέλληνας: Mα τι θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? έτσι νομίζει ο κοιμισμένος που ο ίδιος οχι μονο δεν έχει ιδέα αλλα νομίζει οτι ειναι και θεωρίες συνωμοσίας, ενώ αυτά εφαρμόζουν, κατα γράμμα ότι τους έχει πει ο Γιαχβέ ..

Το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην Γη και βλέπει μόνο ένα μικρο μέρος των αποτελεσμάτων των πράξεων τους όπως πχ μεταναστες ,οικονομική κρίση, φίμωση επίπεδου μεσαίωνα ,επιβολή του κακού, δεν ημαστε εμείς υπεύθυνοι αλλα η ίδιος ο κόσμος επειδή μεγαλη μερίδα του πληθυσμού οχι μονο δεν εχει καμια σχέση με το μυστικισμό και το πνεύμα και συνεπώς δεν καταλαβαίνει και τίποτα, ενώ όλοι ισχυρίζονται οτι ειναι απόγονοι αρχαίων (που μονο για αυτά μιλούσαν ) αλλα έχει πέσει σε τοσο κατώτερο επίπεδο και έχει γίνει ένα με τα ελληνόφωνα γκοϊμ φυλές του Γιαχβέ οχι μονο προκαλούν κακό, αλλα να υπηρετούν και το κακό δηλαδή την εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ,που έφτασε στο σημείο να υποστηρίζει το κακό παντού εν άγνοια του επι σειρά ετών...

Ως εκ τούτου το να μιλάς για θέματα που ούτε καν μπορεί να φτάσει η αντίληψη τους στο επίπεδο που έχουν πέσει, δεν εχει νόημα, και ούτε καν μας ενδιαφέρει πλέον, επειδή πρώτα δεν ενδιέφερε τον όχλο τόσα χρόνια , δεν γίνεται να πηγαίνεις με 500 και αυτοι να τρέχουν με ρυθμούς χελώνας νοητικά, ούτε καν θα σε δουν όταν τους προσπεράσεις, άρα και να καταλάβουν και τι τους λες,και ο νοών νοείτω....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications