Σοκ:Πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας!  μεγα έγκλημα  ο φαρμακοποιός που κατέστρεψε εκατοντάδες εμβόλια

Kάτι τέτοιους τους έκαιγαν στην πυρά το μεσαίωνα, οποιος διαφωνούσε με το καθεστώς ήσαν αιρετικός του κόλλαγαν και την στάμπα του κακού μάγου και ότι είχε επαφές με τον σατανά επειδή είχε ανώτερο πνεύμα και πήγαινε γραμμή για κάψιμο,η Ευρώπη είχε μετατραπεί σε κόλαση για πάνω από 1500 χρόνια θηριωδίες και βασανιστήρια λες και ήσουν στα αλήθεια στην κόλαση, ακριβώς τα ίδια έκαναν στην σοβιετική ένωση οποιος ηταν έξυπνος ηταν εχθρός του κράτους στα γκούλαγκ για αργό και βασανιστικό θάνατο,απορίας άξιο ειναι πως δεν εκαναν το ίδιο οι δημοκράτες και τώρα, αφού το μονο που έχει μείνει ειναι το κάψιμο στην πυρά αντιφρονούντων η στα γκούλαγκ , άπλα άλλαξαν το "αιρετικός" σε συνωμοσιολόγους φασίστες ναζι.

Και ενώ ιστορικά έχουν γίνει στα αλήθεια όλα αυτά, έρχεται ο κάθε βλάκας με δείκτη νοημοσύνης κάτω από το όριο της φυλης των γκοϊμ, και σου λέει και με ύφος άκουσον άκουσον : ότι λες θεωρίες συνωμοσίας και ότι δηθεν ζεις σε έναν αγγελικό κόσμο που όλοι σε φροντίζουν επειδή έτσι τον εκπαίδευσαν όπως εκπαιδεύεις ζωα , και οτι εσύ είσαι ο ηλίθιος ο κακός και ο συνωμοσιολόγος, άπλα επειδή δεν είσαι σαν αυτόν δηλαδή άλλο ένα χρήσιμο γκοϊμ που ο μόνος λόγος ύπαρξης του ειναι να πάει σχολείο να μάθει αυτά που θέλουν ,μετά να πάει σε μια σχολή ώστε να γίνει κάπου χρήσιμο γκοϊμ, να μην υπάρχει άπλα στην Γη μονο για να τρώει, και να υπηρετεί σε όλη του την ζωή του την εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνει, γκοιμ ειναι αυτά οτιδήποτε άλλο πέραν απο αυτα που τους έμαθες άπλα δεν υπάρχουν... αν ηταν μονο αυτα στο πλανητή ακόμη με κάρα και άλογα θα κυκλοφορούσαν..

Γιαυτό και επί 2000 χρονιά ο πλανήτης ηταν στάσιμος και στον σκοταδισμό, καμιά εξέλιξη πουθενά, μετα απο τόσους αιώνες κάπου έχασαν τον έλεγχο και λόγω της εποχής των τεράστιων αποστάσεων και την έλλειψη επικοινωνίας, οι εισβολές βάρβαρων είχαν σταματήσει προς Ευρώπη για πάνω απο 1000 χρονιά, και με το καιρό καθάρισε από το μίασμα τους η Ευρώπη λόγω ότι ζευγάρωναν μεταξύ τους , ώσπου γύρο στο 1800 ήρθε η επερχόμενη φυλη και έφερε την τεχνολογική επανασταση τις εφευρέσεις και την επιστήμη, βλέποντας αυτό οι δυνάστες της ανθρωπότητας (σσ ερπετά) και πως πλέον ειχαν χάσει κάθε έλεγχο του πλανήτη ακόμη και οι δικοί τους είχαν εκτραπεί της αποστολής τους και είχαν εκφυλιστεί και ίδιοι, έκαναν δυναμικό comeback τα αποτελέσματα? δημιουργία του κομμουνισμού σφαγές και γενοκτονίες σε όλη την Ευρώπη, κατάργηση της μοναρχίας και ξανα δημοκρατία όπως στας αρχαίας Αθηνάς που είχαν εκφυλίσει τα πάντα και τότε και ανάγκασαν μύστες γνωστοί ως φιλόσοφοι να αυτοκτονησουν όσους δεν σκότωσαν αυτοί, ξανα ορδές βάρβαρων σε όλη την Ευρώπη, ξανα σκοταδισμός κτλ κτλ .... μετα απο 1000 χρονιά θα ξανα δείτε ευτυχισμένες μέρες, στην δεύτερή επανεκκίνηση, που δεν θα ειναι δικιά τους αφού μεγάλο μέρος του πληθυσμού των γκοιμ θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης και θα μεινει μονο του το κεφάλι του φιδιού, χωρίς το σώμα να το υποστηρίζει δηλαδή τα ορδές γκοιμ, μετά ειναι εύκολο να τους εξαφανίσεις και αυτούς και να ξεβρομίσει ο πλανητής, ο χρόνος θα αρχίσει πάλι από το έτος 0...., ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ ουγκ!! ειναι τοσο θεωρίες συνωμοσίας που ασχολήθηκαν μασόνοι!!! για τους σκεπτόμενους (όσοι έχουν απομεινει) έχει να κάνει με το Chronicles From The Future , επίσης για τους σκεπτόμενους εδω ειστε άπλα περαστικοί, η ίδια η ζωή σας στην Γη ειναι ένα ταξίδι κάθε φορά, και θάνατος δεν υπάρχει....και όσοι νομιζουν οτι θα εχει αλλάξει πολύ ο κόσμος σε 1000 χρονιά ειναι γελασμένοι, οχι μονο δεν προωθούνται πουθενά οι έξυπνοι το αντίθετο γίνεται άρα και δεν θα γίνονται εφευρέσεις , αλλα σε 100 χρονιά δεν θα υπάρχουν καν έξυπνοι ..

Πως παρουσιάζουν περίπτωση οχι και τόσο έξυπνου στο protothema.gr που νομίζει οτι θα καταφέρει κατι καταστρέφοντας εμβόλια, βούτυρο στο ψωμί στο συμμοριτών, που έβαλαν και στο τίτλο "Πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας" ρε τον εγκληματία ! αυτός μπορεί να μην ειναι και τοσο έξυπνος αλλα δεν ειναι και γκοϊμ τουλάχιστον, και έχει επιγνωση οτι «ο κόσμος καταρρέει γύρω μας»,αν και βλακώδες αυτο που έκανε , έκανε κάτι! σε αντίθεση με άλλους που δεν κάνουν τίποτα και διαβαζουν σέλιδες τύπου protothema.gr, ερώτηση σε ηλίθιους που διαβαζουν σελίδες τύπου protothema.gr,που πήρε χιλιάδες ευρώ για να τους χειραγωγεί τα μυαλά με την λίστα Πέτσα εδω που τα λέμε πολλά έδωσαν σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους γεμάτες τεμπελόσκυλα συμμορίτες που παριστάνουν τους αρθρογράφους και δεν θα έχουν δουλέψει πότε τους στην ζωή τους , καθώς δεν κάνουν και μεγαλη προσπάθεια για να κανουν πλύση εγκεφάλου άπλα γράφουν κείμενα λες και απευθύνονται σε παιδιά 10 χρόνων , επειδή αυτοι που διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πηγες ούτως η άλλος ειναι μειωμένης νοημοσύνης,η ερώτηση ειναι η εξής: η μασονία υπάρχει η ειναι και αυτό θεωρίες συνωμοσίας???

Τίτλος protothema.gr: Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που κατέστρεψε εκατοντάδες εμβόλια - Πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας..Ο Στίβεν Μπράντενμπουργκ πίστευε ότι το εμβόλιο αυτό μπορεί να αλλάξει το ανθρώπινο DNA.Ο Αμερικανός φαρμακοποιός, που κατέστρεψε εκατοντάδες δόσεις εμβολίου κατά της covid-19 τον Δεκέμβριο, είναι «συνωμοσιολόγος», πεπεισμένος ότι τα εμβόλια αυτά είναι επικίνδυνα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο Στίβεν Μπράντενμπουργκ, που εργαζόταν νυχτερινή βάρδια στο ιατρικό κέντρο της Ορόρα στο Γκράφτον του Ουισκόνσιν, έβγαλε από το ψυγείο 57 φιαλίδια του εμβολίου της Moderna, δηλαδή 570 εμβόλια αξίας άνω των 11.000 δολαρίων, διότι πίστευε ότι το εμβόλιο αυτό μπορεί να αλλάξει το ανθρώπινο DNA.

Κάποιες από τις δόσεις αυτές χορηγήθηκαν από λάθος σε ανθρώπους, χωρίς ευτυχώς παρενέργειες, αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο ABC News. Παράλληλα τα παραποιημένα φιαλίδια εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, χωρίς να έχει βγει ακόμη αποτέλεσμα από τα εργαστήρια.

Ο Μπράντενμπουργκ απολύθηκε, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις αρχές οι οποίες τον συνέλαβαν την προηγούμενη Πέμπτη. «Σκοπός του (…) ήταν να καταστήσει (τα εμβόλια) αναποτελεσματικά διότι ήταν πεπεισμένος ότι δεν είναι ασφαλή, ότι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των φαρμάκων αυτών τα κάνει επικίνδυνα», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητεία Οζόκι, ο Άνταμ Γκερόλ.

«Ο Μπράντενμπουργκ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι συνωμοσιολόγος, δήλωσε στους ερευνητές ότι πίστευε πως το εμβόλιο κατά της covid-19 είναι επικίνδυνο για τους ανθρώπους, ότι θα μπορούσε να τους κάνει κακό και ότι μπορεί να αλλάξει το DNA τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Τα εμβόλια της Moderna και των Pfizer/BioNTech χρησιμοποιούν τη μέθοδο mRNA η οποία διδάσκει στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου να καταπολεμά τον ιό. Ο 46χρονος άνδρας είχε δηλώσει αρχικά στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι τα φιαλίδια έμειναν εκτός ψυγείου από λάθος, όμως στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι το έκανε σκοπίμως.

Και για τον βγάλουν και εντελώς βλάκα ως συνήθως επικαλούνται και την πολύ έγκυρη πηγή τους ονόματι New York Times,που ηδη απο την εποχη του 1930 έλεγε τερατώδες ψέματα για κακούς ναζι, εκμεταλλευόμενοι αυτό που τους είπε βρηκαν την σύζυγο του και της είπαν να κάνει δηλώσεις κατα του με το αζημίωτο βεβαία, γιατί σε άλλη περίπτωση πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθια και έχεις φθόνο να λες κατα του άντρα σου σε καθεστωτικά ΜΜΕ: Ο φαρμακοποιός εξήγησε επίσης στις αρχές ότι βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση καθώς η σύζυγός του έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου και έχει ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους..Η σύζυγος του Μπράντενμπουργκ, την οποία επικαλείται η εφημερίδα New York Times, επισήμανε ότι ο φαρμακοποιός πίστευε πως «ο κόσμος καταρρέει γύρω μας» και ότι η κυβέρνηση «σχεδιάζει κυβερνοεπιθέσεις» .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications